CUGET LIBER-blog public românesc!

29/01/2013

Stalin s-a reincarnat in Marian Lupu la Comrat. Fantoma stalinista vrea să înlocuiască disciplina “Istoria Românilor” cu „Istoria Moldovei”


lupu-stalinPreşedintele Parlamentului de la Chisinau, Marian Lupu, a sustinut în cadrul vizitei pe care a avut-o in 27 ianuarie, la Comrat că disciplina „Istoria Românilor” trebuie exclusă din programul şcolar în favoarea „Istoriei Moldovei”, scrie www.moldova.org .

Fantoma lui Stalin care s-a reincarnat in Marian Lupu la Comrat, a debitat tot felul de minciuni printre care  si aceea ca „Disciplina „Istoria Românilor” nu există nici în România.
Romanian Global News ii prezinta mincinosului stalinist cateva din manualele de “Istorie a Romanilor” dupa care se invata in Romania:

“În Republica Moldova circa 10-11% dintre cetăţeni se identifică ca fiind români, iar acesta este un drept al lor. Un curs al istoriei în care se regăsesc doar 10% dintre cetăţeni reprezintă o problemă”, a continuat micul stalinist Marian Lupu, citat de site-ul gagauzinfo.md.

Mai mult de atât, Marian Lupu a promis că această „problemă” va fi soluţionată în scurt timp.
„Trebuie să fie istoria acestui stat – Republica Moldova. Un curs de istorie al naţiunii pe care o formăm noi. Vrem ca în acest curs de istorie să se regăsească toţi cetăţenii acestei ţări”, a continuat sa abereze fantoma lui Stalin la Comrat.

Lupu uita sa precizeze ca respectivul recensamant la care face el referire a fost facut dupa mai bine de 50 de ani de intoxicare si represiune stalinista la care romanii/moldoveni au fost supusi de catre regimul criminal sovietic, un regim care si-a lasat urmele urat mirositoare chiar in creierul, se pare mult prea mic, al lui Marian Lupu.
Si mai uita sa precizeze si la care “noi” se referea cand vorbea de “natiune” tinand cont ca vorbea in fata celor care se recunosc ca minoritate gagauza…

Dupa 50 de ani in care romanii/moldoveni vor invata propria lor istorie, adica “Istoria Romanilor”, fantoma lui Stalin are dreptul sa vina si sa-i intrebe ce sunt. Pana atunci Lupu ar fi bine sa taca pentru a nu provoca forte care ar putea sa-i reaminteasca de un aprilie prea curand uitat de noii oligarhi de la Chisinau, dar pe care tinerii care au iesit si s-au batut cu slugile altul stalinist, Vladimir Voronin, nu l-au uitat.

sursa :rgn

Reclame

2 comentarii »

  1. Este regretabila ca Marian Lupu este ant-roman.El nu stie istoria romanilor,pentru ca a invatat in rusia.El este pro-rusia de plin,el nu este Basarabian,dar un rus care a nascut in Moldova.El s-a gresit in Comrad,cu istorie moldovenesta si limba moldovenesta.Cred ca Stalin precis s-a reincarnat in el.

    Comentariu de John — 29/01/2013 @ 15:42 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: