CUGET LIBER-blog public românesc!

12/11/2012

Un diplomat militar român de la Chişinău neprofesionist, ţinta reţelei ruse din SIS

Filed under: mass-media,Scandalos — Alex @ 17:40
Tags: , ,

Sigla Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse

Dupa o receptie unde zeci de diplomati ai ambasadelor de la Chisinau au consumat bauturi alcoolice, asa cum se intampla de obicei cam in toate capitalele din lume, singura masina cu numere diplomatice oprita de politistii din R. Moldova in cadrul unui filtru, este cea a atasatului militar al Romaniei pentru a fi intrebat daca a consumat alcool.

Dincolo de inabilitatea si proasta pregatire de care a dat dovada atasatul, plecand de la faptul ca nu a luat sofer care sa conduca pana la recunoasterea faptului ca a consumat alcool si acceptarea testului cu fiola si de fata cu televiziunile, el putand oricand sa se prevaleze de imunitatea diplomatica (vezi cazurile cu diplomatii rusi si americani din Romania), in acest caz nu putem sa nu ne punem anumite intrebari.

De ce singura masina cu numar diplomatic oprita de politisti a fost numai cea a Romaniei, in conditiile in care pe acelasi traseu, trecand pe langa acelasi filtru au mai trecut inaintea masinii ambasadei Romaniei inca trei autoturisme cu numere diplomatice care nu au fost oprite?
Surse ale Romanian Global News demne de incredere ne-au dat informatia cu cele trei masini cu numar diplomatic care au fost lasate sa treaca inainte de a fi oprita masina ambasadei Romaniei.

Cum de intrebarea politistului a fost legata de consumul de alcool si nu de actele masinii si identificarea conducatorului?

Exista numeroase suspiciuni legate de faptul ca atasatul militar al Romaniei fiind filat de-a lungul intregii seri de catre “colegi” de la o alta ambasada, s-a observat ca a consumat bauturi alcoolice. Acestia au anuntat o “sursa” a lor din SIS, care dupa aceea a coordonat impreuna cu cineva din politie oprirea masinii diplomatului roman si adresarea intrebarii cheie, de fata fiind si televiziuni.
Surse de incredere ale Romanian Global News de la Chisinau confirma scenariul.

Avem toate argumentele sa credem ca este raspunsul imediat pe care Moscova il da la incidentul de la Bucuresti cu agentul rus care a facut accident si a fost nevoie sa fie exfiltrat de urgenta in Rusia.

Evident dincolo de “lucratura” ruseasca este vorba de o proasta pregatire a atasatului militar al Romaniei si asta unde? Exact pe frontul principal al razboiului romano-rus.

Dealtfel chiar si ministrul apararii de la Bucuresti a declarat că militarul putea refuza testarea cu alcooltestul, în baza statutului său diplomatic.

„E regretabil ce s-a întâmplat. Vom face o analiză foarte amănunțită. Vom trimite un alt atașat militar la post”, a spus Corneliu Dobriţoiu, ministrul român al Apărării.

sursa :RGN

Reclame

3 comentarii »

 1. De aici concluzia ca si politia lui Filat (de el deja tac 🙂 ) este deja in slujba FSB-ului

  Comentariu de Alex — 12/11/2012 @ 17:49 | Răspunde

 2. Tarziu ,eu am afirmat lucrul asta de ieri sau alalta ieri…

  Comentariu de Radu Bradu — 12/11/2012 @ 18:02 | Răspunde

  • nu cred,multi nici azi inca n-au aflat de asta

   Comentariu de Alex — 12/11/2012 @ 18:04 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: