CUGET LIBER-blog public românesc!

31/07/2012

Un alt agent rus se baga in seama in legatura cu marsul de la Balti. Șelin cere INTERZICEREA marșului Unirii de la Bălți


Victor Selin,agent FSB

Intr-un delir paranoic, Președintele Partidului Social Democrat de la Chisinau , Victor Șelin, i-a adresat o scrisoare deschisă primarului mun. Bălți, Vasile Panciuc, prin care îi solicită să inițieze o acțiune judiciară prin care să ceară interzicerea Marșului Unirii, planificat pentru data de 5 august, scrie union.md, preluat de Romanian Global News.

Potrivit lui Șelin, cea mai mare parte a organizațiilor care și-au anunțat prezența la Marș sunt create în România apoi extinse, contrar prevederilor legislaţiei şi pe teritoriul Republicii Moldova cu scopul de a promova unirea R. Moldova cu România.
Paranoia lui Șelin merge mai departe acesta sugerând că “unioniștii planifică să organizeze acțiuni stradale extremiste. În acest scop zeci de tineri au fost antrenați la sfârșitul săptămânii trecute de mai mulți instructori bine pregătiţi în manifestările stradale extremiste din România.”

Contactați de Romanian Global News, reprezentanții Platformei civice “Acțiunea 2012” de la Balti au declarat ca “Șelin face jocul Rusiei si incearca ca si Formuzal sa provoace si sa incite la violenta. Marsul nostru va fi unul pasnic in care in conformitate cu legile R. Moldova, ne vom exprima dorinta de reunire a celor doua state romanesti”.

 

sursa:RGN

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: