CUGET LIBER-blog public românesc!

18/07/2012

Mihail Formuzal, Bascanul Gagauziei ,agent al GRU, serviciul de informatii al armatei ruse


Bascanul Formuzal atent la ce i-ar putea veni de sus

Surse din mediul de intelligence de la Chisinau au declarat pentru Romanian Global News ca unul din vectorii de influenta majori care lucreaza pentru interesele rusesti in R. Moldova este Mihail Formuzal, bascanul Gagauziei.

Sursele de la Chisinau sustin ca Formuzal este agent al GRU, serviciul de informatii al armatei ruse, ofiterul sau de legatura fiind un colonel al GRU din regiunea transnistreana.
Formuzal a fost racolat de catre GRU in 1991, acesta facand diverse stagii de pregatire pana in 1993 cand a fost “trecut in rezerva’’ cu misiune in R. Moldova.
Desi este cunoscut ca agent strain operativ de catre SIS, Formuzal este protejat informativ de ofiteri ai SIS care lucreaza pentru GRU, unul dintre serviciile rusesti care au ca agenti ofiteri ai SIS.
Aceleasi surse au declarat pentru Romanian Global News ca desi a fost curtat si de serviciile secrete turce, acestea si-au dat seama ca Formuzal lucra pentru rusi si l-au abandonat.
De curand Formuzal a declarat pentru „Comsomoliscaia Pravda” ca Mihai Ghimpu si Vitalia Pavlicenco ar trebui sa fie inchisi pentru ca militeaza pentru unirea cu Romania si ca desfasoara “actiuni antistatate”.
„Trebuie să fie pedepsiţi dur organizatorii acestor crime, cei care incită tinerii. Dacă ar fi închişi Pavlicenco şi Ghimpu pe 20 de ani, atunci şi discuţiile despre lichidarea Moldovei vor fi mai puţine”, a declarat Formuzal în interviul  acordat “Comsomoliscaia Pravda”.
In mod evident actiunile de amploare privind reunirea cu Romania deranjeaza foarte tare la Moscova. In felul acesta se explica atacurile impotriva unionistilor care devin pe zi ce trece tot mai populari in R. Moldova.
Dar Bascanul trebuie sa fie foarte atent pentru ca de obicei cel ce sapa groapa altora cade singur in ea, iar acest lucru s-ar putea intampla chiar foarte repede!  Niciodata nu stii ce iti vine de sus! Ar fi pacat insa de banii din cele doua conturi de la Moscova si Odesa, in care Formuzal isi pune mari sperante.
Ca urmare a faptului ca reprezinta un pericol de destabilizare la frontiera NATO, bascanul a intrat in supravegherea serviciilor de informatii ale SUA si ale altor membri ai NATO, desele sale deplasari in regiunea transnistreana, dar nu numai, fiind atent monitorizate…ca dealtfel si intalnirile sale amoroase dintr-un apartament din Tiraspol.
In ceea ce priveste problemele de prostata pe care le acuza si care ii vor face in continuare mari probleme, este de recomandat sa bea ceai de pufulita cu flori mici sau de ghimpe…Sase luni minimum!

sursa:rgn

4 comentarii »

 1. pipet! Eu sunt socat !!! La sigur ca informatiile sunt veridice, si vin de la servicii secrete, pina si d-e prostata lui ati scris !!!!!!!!
  Bravo, scoteti la lumina toate javrele care lucreaza cu Moskova, lumea trebuie sa-si stie eroii …

  Comentariu de MONTREAL — 23/07/2012 @ 22:00 | Răspunde

 2. ce badaranizm -)))))))))))))))))))))))))))))

  lecuitiva vaaaaiiiiiiiii

  Comentariu de Grisa din Iargara — 26/07/2012 @ 00:43 | Răspunde

  • trogloditule,mars mai inta-i si invata sa scrii corect in romana

   Comentariu de Alex — 26/07/2012 @ 11:02 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: