CUGET LIBER-blog public românesc!

16/03/2012

Află de ce liberalii au pliat buletinele de vot în mod diferit

Filed under: Recomandări,Stiri,umor — Alex @ 22:49
Tags: , ,

Buletinele de vot au fost pliate în mod diferit în cadrul ședinței speciale de alegere a șefului statului de vineri, 16 martie. Deputații liberali au fost observați că au împăturit buletinele de vot în formă de triunghi. Gestul i-a nemulțumit pe cei trei comuniști care au supravegheat procedura de vot.

,,Noi, deputaţii din partea PCRM, care am monitorizat procesul de vot, am constatat că a fost o farsă – doar o singură cabină de vot, mesele cu buletine au fost puse altfel şi fiecare fracţiune a pliat diferit buletinul de vot. Toţi am observat că deputaţii nici nu s-au reţinut în cabina de vot. Mecanismul a fost pus la punct astfel pentru ca să iasă voturile aşa cum trebuie”, a declarat deputatul Sergiu Sârbu.

Pe de altă parte, Mihai Ghimpu afirmă că liberalii au acționat în conformitate cu legea atunci când au pliat în mod diferit buletinele de vot. „Totul a fost legal, iar Curtea Constituțională rămâne să valideze scrutinul. Nouă liberalilor ne place să facem avioane. Am făcut și corăbii pentru ca AIE, împreună cu președintele, să funcționeze ca o corabie și să bucure oamenii. Deja avem stabilitate politică și nu mai bateți în alianță”, a declarat Mihai Ghimpu după ședința specială a Parlamentului de astăzi.

Reclame

2 comentarii »

  1. Ghimpu a reușit ceva măcar o dată în viață fără șiretlicuri?

    om solid, de 80 de ani dar tot încă se comportă ca studentul la examen… peledemiștilor tot le place să facă avioane, o fi învățat la Iași? Ce spunea acolo Băsescu de calitatea învățămîntului superior din țara lui?

    Comentariu de Marioneta — 16/03/2012 @ 23:53 | Răspunde

    • In primul rand Mihai Ghimpu are 61 de ani si nu 80,al doi-lea n-a avut cum invata la Iasi si in ultimul rand sa vede ca esti prost ca noaptea,pune mai binemana pe carte inainte de a comenta

      Comentariu de Alex — 17/03/2012 @ 14:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: