CUGET LIBER-blog public românesc!

03/02/2012

Intalnire de lucru cu agenti de influenta ai Moscovei, la ambasada rusa din Chisinau


Valeri Kuzmin

Ambasadorul rus la Chişinău, Valeri Kuzmin, s-a întâlnit joi, 2 februarie, cu o parte a agentilor de influenta ai Moscovei de la Chisinau, transmite Romanian Global News citand surse din Chisinau.

Astfel membri ai Comitetului pentru Apărarea Democrației și Constituției (CADC), cutie de rezonanta a intereselor rusesti , printre care Iurie Roşca, Alexei Tulbure, Anatol Plugaru şi Pavel Midrigan au fost primiti de ambasadorul rus, la solicitarea acestora.

Oficial, “ in cadrul întrevederii, membrii CADC au vorbit despre  situaţia din Republica Moldova şi căile de soluţionare, care în opinia lor, ar rezolva criza politică îndelungată”, asa cum anunţă un comunicat al Ambasadei Federaţiei Ruse.

Conform surselor Romanian Global News, cea mai mare parte a discutiilor s-a concentrat pe lipsa resurselor financiare  de care sufera CADC si pe un ajutor sporit pe care Rusia trebuie sa-l acorde in demersurile CADC de “democratizare”(citeste rusificare) a R. Moldova. Conform surselor Romanian Global News, CADC a sustinut ca fara marirea ajutorului financiar va putea sa aduca oameni mai multi la proteste, ceea ce ar decredibiliza actiunea.

Romanian Gllobal News precizează CADC este un asa zis grup civic format din  agenti de influenta ai Moscovei de la Chisinau. Asa zisul Comitet a solicitat autorizare pentru mitinguri până în aprilie, incercand astfel destabilizarea celui de-al doilea stat romanesc.

Întâlnirea membrilor CADC cu ambasadorul rus are loc pe fundalul mai multor acţiuni organizate în faţa Ambasadei Ruse la Chişinău de reprezentanţi ai societăţii civile, care s-au arătat nemulţumiţi de declaraţiile ambasadorului rus după tragicul incident de la Vadul lui Vodă.

P.S.De la intalnire au lipsit Vlad Filat si Igor Dodon  🙂

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: