CUGET LIBER-blog public românesc!

25/01/2012

TVR si Vlad Plahotniuc isi bate joc in continuare de romanii basarabeni!


Dupa contractul de preluare a TVR pe o frecventa a controversatului om de afaceri Valdimir Plahotniuc, apropiat intereselor rusesti, si care atunci cand nu-I convine ce transmite TVR, baga telenovele sau publicitate in limba rusa, spargand transmisia TVR, conducerea TVR continua sa-si bata joc de basarabeni.

 

In 24 Ianuarie, cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, PNL de dincolo de Prut, dar si alte institutii si asociatii au organizat diverse manifestari prin care sarbatoreau, pe modelul celor din Tara, Mica Unire.
Desi corespondentul TVR de la Chisinau a facut un material pe care l-a trimis la Bucuresti producatorul Raluca Stroe Brumaru a blocat transmiterea materialului in Jurnal.

De, nu trebuia sa se vada unitatea de actiune a romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului!
Doar Moscova asta vrea!

Nu este prima data cand respectivul producator cenzureaza materialele de la Chisinau. Ce face totusi Consiliul de Administratie al TVR? Monitorizeaza oare aceste aspecte?

Sau poate a fost ametit de tot felul de filme rusesti care isi fac loc la ora de maxima audienta pe frecventa TVR? Vrea cineva sa ne bage pe rusi pe gat cu tot dinadinsul? Poate ar fi bine ca inainte de asta, iubitorii Rusiei din TVR sa sugereze Moscovei sa-si ceara iertare pentru sutele de mii de romani ucisi in gulagurile rusesti.

Nu este deloc placut ca dupa ce vezi o demonstratie ruseasca la Chisinau, sa vezi pe TVR filmul, bun dealtfel, “Taras Bulba”! Parca ceva nu este in regula. Iar acest lucru a fost remarcat de numerosi lideri de opinie romani de la Chisinau.

Iar in seara zilei sarbatoririi Unirii Principatelor, adica pe 24 ianuarie, TVR sa faca pe romanii de pe ambele maluri ale Prutului sa vada un film tot rusesc, cu revolutia bolsevica…este prea de tot!

“Este ca si cum , pe front fiind, le dai propriilor soldati sa asculte sau sa vada mesajele inamicului”, remarca unul dintre liderii de opinie romani de la Chisinau.

Poate nu ar fi deloc rau ca institutii cum ar fi Comisiile Parlamentare care raspund de romanii de pretutindeni, dar si alte institutii sa vada exact daca la nivelul TVR mai sunt promovate interesele romanesti sau poate s-a produs acolo o fisura care se tot adanceste, una ruseasca!

sursa:  RGN

Reclame

2 comentarii »

  1. De ce nu faceti o interpelare publica la institutiile abilitate ale statului daca sunteti atat de siguri in cele ce spuneti. Pentru voi si Plahotniuc si TVR sunt dusmani ai natiunii. Imi pare rau ca acuzati si nu verificati datele reale. Daca intitutiile statului sunt corupte de ce nu va adresati la CEDO, va e frica?

    Comentariu de Codrin Mihaescu — 26/01/2012 @ 17:25 | Răspunde

    • Mai intai informeaza-te inainte de a scri prostii si studiaza atent cazul TVR.Si vedem cu ochii nostri ce se face pe postul TVR,mai exact ce terci a facut din el Plahotniuc.

      Comentariu de Alex — 27/01/2012 @ 13:23 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: