CUGET LIBER-blog public românesc!

21/12/2011

Scandalos!In timp ce impotriva liderilor romani din Serbia se trăgea, Wiliam Branza o premia pe presedinta parlamentului sarb!

Filed under: indignare,mass-media,Scandalos — Alex @ 16:03
Tags: , ,

Cu o agenda facuta de Ambasada Serbiei la Bucuresti, Wiliam Branza se baga in continuare in seama pe problema romanilor din Serbia, cu toate ca acestia au declarat ferm ca nu au ce discuta cu acest personaj al politicii romanesti, care i-a jignit si si-a batut joc de lupta lor pentru identitate nationala.

Obligat sa merga la Ministerul de Externe pe care il evitase in organizarea vizitei in Serbia, Branza a fost pus in garda de ministrul de externe sa-si bage mintile in cap si sa lase Ambasada Romaniei la Belgrad sa-l asiste pe tot parcursul vizitei. Asa ca vizita sloboda pe care o aranjase cu ambasada Serbiei s-a transformat, spre disperarea lui Branza, intr-una dirijata si cu restrictii fata de eventuale declaratii iresponsabile.

Demersul lui Branza de a premia pe presedinta parlamentului sarb exact dupa atacurile armate impotriva liderilor romani din Serbia, a fost perceputa ca o noua jignire atat de romanii din Timoc, cat si de cei din Voivodina. Liderii lor au declarat inca odata pentru Romanian Global News ca nu au ce discuta cu “o persoana care i-a facut mincinosi si care asculta la ce spune ambasadorul sarb” si l-au avertizat pe Branza sa nu indrazneasca sa vina in Timoc “ca-i vor spune lucruri pe care n-o sa le poata duce”!

Evident intors de la Belgrad, Branza a emis un comunicat preluat de o ziarista de la un cotidian central, in care se lauda cu ce a facut el pe acolo.
“Convorbirile” avute de Branza la Belgrad sunt de fapt aceleasi formule pe care autoritatile sarbe le recita de 15 ani in fata delegatiilor de la Bucuresti. Oameni cu experienta pe relatia cu Serbia stiu bine ca acestea sunt minciuni si ca sarbii nu se vor tine de nici-una din promisiunile facute. Branza insa le-a inghitit si le-a si facut publice prin trompeta sa de la Bucuresti.

Si apropo de ziarista. Este cu adevarat suspect interesul maxim pe care Carmen Vintila de la EVZ il acorda de fiecare data actiunilor lui Branza. Fata este singura din presa romaneasca care rastoarna de fiecare data, banuim ca din interes profesional pentru cauza si nu pentru alte foloase, galeti intregi de laude la adresa “maretului” personaj Wiliam Branza la fiecare miscare a acestuia in spatiu si timp.

Iata cateva monstre de laudat branza:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/william-brinza-despre-victor-ponta-era-in-repaos-intelectual-957545.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cei-doi-b-din-pdl-care-ar-putea-conduce-senatul-955266.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/victoria-popularilor-victoria-romanilor-din-spania-954813.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/muncitorii-romani-din-cipru-aparati-printr-un-memorandum-950453.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/william-branza-votul-prin-corespondenta-sansa-diasporei-de-a-si-face-auzita-vocea-948.html

Cam suspect nu, atatea laude. Acelasi autor, acelasi personaj politic…EVZ este totusi un ziar serios care nu arata a gazeta de perete pentru tot felul personaje!

Sigur nu am avea nimic impotriva laudelor aduse lui Branza, daca ele nu ar provoaca rau, dezinformand despre o problema care trebuie tratata cu toata reponsabilitatea, aceasta fiind problema romanilor/vlahilor din Serbia.
Si Romanian Global News a scris despre actiunile lui Branza prin Spania si Italia, dar dupa ce am constatat ca individul, prin declaratiile sale iresponsabile, face rau uneia dintre comunitatile cele mai obidite de romani din afara frontierelor, ne-am reconsiderat pozitia. Asa ni s-a parut moral si normal.

Romanian Global News

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: