CUGET LIBER-blog public românesc!

06/12/2011

Brânză premiat de DRP! Românii din Timoc , dar şi noi întrebăm de ce?


Loc de scuipat-William Brânză

„Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a acordat două diplome de recunoştinţă pentru Viorel Badea, preşedintele Comisiei pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Senatului, şi pentru William Brânză, preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor a Camerei Deputaţilor”. Asa suna o fraza a unui comunicat al DRP primit la redactie. Comunicatul a fost citit cu mirare nu numai la Bucuresti ci si la Malainita, Bor, Negotin sau Petrovat, toate localitati din Timoc.
Au inceput sa sune telefoane si sa fim intrebati la redactie de romanii/vlahii din Timoc daca DRP ii este recunoscator lui Branza pentru ca „ne-a injurat pe noi si ne-a zas ca mintam” sau „pentru ca s-a aliat cu sarbii impotriva noastra”!
Mirarea romanilor timoceni este intemeiata. Un traseist politic si un om care se aliaza cu ambasadorul sarb de la Bucuresti impotriva demersurilor si declaratiilor Presedintelui Romaniei dar si a romanilor din Timoc, sa fie premiat de departamentul care ar trebui sa se ocupe de apararea romanilor din Timoc, este dincolo de toate, cel putin un gest schizofrenic.
Nu credem ca DRP este santajabil de rudele lui Branza, angajate la Secretariatul General al Guvernului, iar daca este, nu ar fi rau sa aduca la cunostinta DNA-ului acest lucru, dar cu siguranta ceva este putred in Danemarca si in scara valorilor pe care DRP a avut-o in vedere la premierea unui asemenea individ.
Si inca ceva! DRP ar trebui sa aiba grija de sanatatea romanilor! Starea de greata profunda prilejuita de ascultarea prezentarii lui Branza de o individa, pe scena galei TVR International, a provocat numeroase crize de bila si ficat la romanii de pe mapamond care au avut nefericirea de a se uita in acel moment pe TVR sau TVRI. In plus s-a triplat consumul de apa pentru ca aproape toti cei care au privit au trebuit sa mearga de urgenta la toaleta! Beah!
Romanian Global News

Din partea mea adaug,nu va murdariti toaleta cu individul asta,mergeti aici https://www.facebook.com/profile.php?id=100002098782558   (e adresa contului lui pe Facebook)si scupati-l acolo ,e loc de scuipat .

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: