CUGET LIBER-blog public românesc!

07/11/2011

Filat, preş în faţa Patriarhiei KGB


Filat ,agentul KGB cu numele de cod “Mihailov” cu Patriarhul rus Kirill

„Obiazatelino budet(n:n. va fi neapărat)”. Aşa i-a răspuns premierul Vlad Filat Patriarhului rus Kiril, agentul KGB cu numele de cod “Mihailov”, la ultima lor întâlnire de la Moscova, când kgb-istul şi-a exprimat speranţa că proiectul de construcţie a unei noi Catedrale rusesti  va fi realizat cu succes in a doua capitala romaneasca, transmite Romanian Global News.
„Pentru mine a fost important să aud de la Dvoastră şi de la Mitropolitul Vladimir opinia privind construcţia noii Catedrale şi sper că acest proiect va fi realizat cu succes”, a menţionat Patriarhul Kiril. Din imaginile video postate pe site-ul Patriarhiei ruse se poate desprinde şi răspunsul lui Filat-„Obiazatelino budet”, scrie Arena.md.
Subiectul construcţiei noii Catedrale abordat de Filat cu “Mihailov”, nu a fost menţionat în comunicatul oficial al Guvernului, în schimb este precizat în cel al Patriarhiei ruse.
Filat s-a întâlnit cu Kiril la 3 noiembrie 2011 în centrul Patriarhal de audienţe de pe stradela „Cistîi Pereulok”  de la Moscova, iar imediat dupa vizita acestuia la Moscova, un alt agent de influenta al Moscovei la Chisinau, Igor Dodon, a parasit PCRM impreuna cu inca doi deputati declarand ca vor vota alegerea presedintelui RM.
Vlad Filat  i-a promis Patriarului KGB, în cadrul unei întrevederi bilaterale care a avut loc la 9 octombrie, la Chişinău. că în primăvara anului viitor este planificată începerea lucrărilor de construcţie a unei noi catedrale în oraşul Chişinău, care va deveni ,,un simbol al unităţii societăţii moldoveneşti”. Adica o catedrala ruseasca pentru “societatea moldoveneasca”!

 

2 comentarii »

  1. Mi-e sila de asemenea taratoare.

    Pasarea pe limba ei piere

    Comentariu de inprofundzime — 23/11/2011 @ 10:43 | Răspunde

  2. Filat e jeg kgb-ist si trebuie demis sacalul cat nu e tarziu cat n-a vandut Moldova rusilor complect.

    Comentariu de Alex — 25/11/2011 @ 16:05 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: