CUGET LIBER-blog public românesc!

07/09/2011

Simboluri comune masonilor si satanistilor 5/5

Filed under: mass-media — Admin @ 18:40

  CONOTATII SEXUALE IN SIMBOLURILE FRANCMASONICE  

Litera G predomina in Francmasonerie. Gradelor inferioare li se spune ca vine de la „God” (Dumnezeu, in engleza) si de la „Geometrie” (Geometry, in engleza), cu care Arhitectul Suprem a concepul acest minunat Univers. Cu toate acestea masonul de grad 33, Arthur Waite il citeaza pe Eliphas Levi (de asemenea mason de grad 33) spunandu-ne ca litera G provine de la „Venus” si ca simbolul lui Venus a fost un falus stilizat (penis). Cel mai mare autor mason din toate timpurile, Albert Pike, este de acord. In cartea „Morals and Dogma” la p. 631-632, mentioneaza ca Monad este mascul, Duad este femela, iar unirea lor sexuala a produs pe Triad care „este reprezentat de litera G, principiul generator”. Acest „principiu generator” este numele de cod pentru „actul sexual”.

Stalpul (columna) rupt are mai multe semnificatii. Initial s-a crezut ca reprezinta moartea timpurie. Apoi i s-a atribuit semnificatia de „zeu Acest simbol este folosit si de Francmasonerie.

Totusi, mai tarziu, masonul descopera intelesul ascuns al columnei rupte. „In mitologia egipteana, Isis este cateodata imaginata jelind deasupra columnei rupte, care ascunde corpul sotului ei, Osiris, in timp ce in spatele ei sta Horus, sau Timpul, cernand ambrozii peste parul ei”. Isis, desi era mama, era virgina. Iata ce scriu cativa autori masoni: „frumoasa virgina este Isis care plange. Columna rupta este organul lipsa a lui Osiris, penisul”.Horus s-a dovedit a fi alt nume pentru Satan, iar Isis consoarta lui Lucifer. De ce plange? Plange pentru trupul lui Osiris, care a fost dezmembrat, cu tot cu penis, care a fost taiat in bucati marunte. Albert Pike scrie despre Isis si Osiris ca erau „Conducatorii Activi si Pasivi ai Universului… reprezentati de obicei de organele reproducatoare ale barbatului si femeii…” . Dar Albert MacKey, autor mason, declara ca si rupta columna simbolizeaza organul masculin, iar cercul de la baza columnei este simbolul organului feminin. Alte simboluri atribuite actului sexual sunt scrise si de alti autori masoni:  
                                        Si despre bine cunoscutul simbol chinezesc Yin/Yang se afirma acelasi lucru. Yin/Yang este folosit de vrajitori si oculti nu numai de francmasoni. In „Morals and Dogma”, p. 850-851 se afirma ca si echerul si compasul fac referire la actul sexual.

 

    In imaginea alaturata avem unul dintre cele mai diabolice simboluri ale Francmasoneriei. In afara de hexagrama si soare (simboluri pagane si sataniste, folosite in ritualuri) observati cum echerul este adanc infipt in Biblie. Autorul crestin Ralph Epperson, arata in cartea sa „Masonery: Conspiracy Against Chistianity” ca, acest lucru ascunde cel mai mare secret al masonilor: (mai mare decat ca se inchina lui Lucifer), acela de a eradica Crestinismul (dupa cum sta scris si in Apocalipsa).

 

  Torta si Statuia Libertatii Satanistii au considerat intotdeauna torta aprinsa ca fiind simbolul lui Lucifer. „Lucifer, recastigandu-si steaua si diadema, va convoca legiunile sale pentru noi creatii. Atrase de torta sa, spiritele celeste vor descinde si va trimite acesti mesageri din lumi necunoscute pe pamant. Atunci, torta lui Lucifer va semnaliza : „Din Rai spre Pamant”, iar Hristosul Noii Ordini Mondiale (Antihristul) va raspunde: „De pe Pamant spre Cer”. Aceasta este credinta Luciferica ca, la Armageddon, Lucifer si fortele sale vor invinge pe Iisus Hristos si apoi vor cuceri Raiul.

Masonul de grad 33, Manley P. Hall spune ca „tortele reprezinta artele si stiintele oculte, doctrinele si dogmele in lumina carora, Adevarul se face vizibil.”Gasim interesant si faptul ca una din editurile masonice se numeste (Presa Tortei).

Din istoria Statuii Libertatii stim ca a fost daruita de Francmasonii Iluministi din Franta in anul 1876. „Ca un turn deasupra apelor stralucitoare dar poluate, tine in mana ei de neatins o torta de foc si lumina. Un dar al masoneriei, mostenitorii moderni ai Illuminatilor, Statuia Libertatii a fost sculpata de Frederic Bartholdi, un membru al lojei masonice Alsace-Lorraine din Paris, Franta. Statuia este importanta pentru organizatiile secrete ce promoveaza Noua Ordine Mondiala.

sursa :http://despremasonerie.go.ro

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: