CUGET LIBER-blog public românesc!

07/09/2011

Simboluri comune masonilor si satanistilor 3/5

Filed under: mass-media — Admin @ 17:43

    Phoenix-ul. Acest simbol este mai important si mai familiar chiar decat obisnuitul Compas-Patrat-Echer. Am fi tentati sa spunem ca aceste pasari ar fi vulturi, dar ne vom insela. Figura reprezinta „Pasarea Phoenix” din mitologia straveche egipteana. Iata ce scrie Manly P. Hall, 33 Degree, K. T. in cartea: „The Phoenix, An Illustrated Review of Occultism and Philosophy”: „In vechime o fabuloasa pasare, phoenix, este descrisa de primii scriitori… ca marime si forma seamana cu vulturul, dar are diferente clare. Corpul phoenix-ului este acoperit de pene purpurii lucioase si coada bleu-roscata, capul este slab colorat, iar pe spate are pene in culori stralucitoare… Se presupune ca phoenix-ul traieste 500 de ani, dupa care i se deschide corpul si un phoenix nou-nascut se inalta. Ca simbol, phoenix-ul reprezinta imortalitatea si invierea… Phoenix-ul este unul dintre semnele Ordinelor Secrete din vechime si pentru initierea in acele Ordine, caci era ceva obisnuit sa spui despre cineva deja membru al acelor temple ca este un om nascut de doua ori sau renascut. Intelepciunea ii confera o noua viata, iar cei care devin intelepti sunt renascuti.[p. 176-177].Iata ce scrie Barbara Walker, in cartea sa oculta „Now Is The Dawning”, p.281. Egiptenii credeau ca pasarea phoenix simbolizeaza un zeu care „s-a inaltat la ceruri dimineata sub forma de stea, ca Lucifer, care dupa ce-a fost aruncat in foc, a inviat…” Dintr-o singura fraza se poate deduce ca pasarea phoenix este simbolul lui Lucifer.      In cartea sa „Satan’s Door Resivid”, fostul vrajitorWilliam Schnoebelen, marturiseste in pag.4: „Phoenix-ul lui Bunnu este considerat o pasare divina care se reintoarce in Egipt… Acest phoenix se arunca in flacari, apoi reinvie din cenusa. Majoritatea ocultistilor cred ca acest lucru simbolizeaza pe Lucifer, care de asemenea a fost aruncat in flacari si care se va ridica triumfator intr-o buna zi. Aceasta credinta are legatura si cu ridicarea lui Hiram Abiff, „christ”-ul Masonilor”.Pentru a inpiedica lumea sa faca asocierea, Francmasonii au schimbat phoenix-ul in vultur si au inceput sa faca referire la el ca vultur. Totusi doi autori masoni relateaza adevarul:„Acestia sunt memuritorii carora li se aplica termenul de „phoenix” si ca simbol aveau misterioasa pasare cu doua capete, acum denumita vultur, un familiar si putin inteles simbol masonic.” [Manly P. Hall, The Lost of Freemasonery, p.108].„Vulturul era simbolul viu al zeului egiptean Mendes… si reprezentantul soarelui…” [A. Pike, Magnum Opus, p.XVIII].
               Din aceste doua citate rezulta recunoasterea (admiterea) schimbarii phoenix-ului egiptului antic satanist cu vulturul masonic care, conform lui Pike, simbolizeaza pe zeul Mendes sau zeul Soare, ambele fiind identice cu Satan/Lucifer!
  Daca ne amintim ce este scris sub vulturii masonici (Deus Meumque Jus) si declaratia lor ca pentru a-si dobandi drepturi si dreptate folosesc „metode oculte” prin Lucifer, atunci se poate trage o simpla dar importanta concluzie.Dar de ce Masoneria a adoptat emblema cu 2 capete, iar nu cu 1? Masonul R. Swinburne Clymer explica in „The Mysteries of Osiris”, 1951, p. 42: „Cand paganii doreau sa exprime invierea sau noul destin, le reprezentau sub forma unui portar (usier), care putea fi distins cu usurinta prin chei… Cu timpul i-au dat doua capete puse spate-n spate… In timp acest simbol s-a schimbat si-a devenit vulturul cu doua capete, simbolul Masoneriei”. 

 

  Triunghiurile. Triunghiul este unul dintre cele mai folosite simboluri satanice. Daca triunghiul are varful in jos reprezinta zeitatea si se numeste „Deity’s Triangle”, sau „Water Triangle”. Daca are varful in sus se numeste „Earthly Triangle”, „Pyramid Triangle” sau „Fire Triangle”. Acestea sunt interpretari standard din ocultism deci si din Masonerie[Symbolism of the Eastern Star, by Shirley Plessner, Cleveland, Ohio, Gilbert Publishing Co, 1956, p. 18; Adoptive Rite ritual, Robert Macoy, Virginia, Macoy Publishing and Masonic Supply co., 1897, p.237]. Totusi, triunghiul cu varful in sus, are de ceva timp o alta semnificatie: „Omul Divin”, „Perfectiunea”. In figura de mai jos barbatul si femeia din cercul mai mic inseamna creatia, triunghiul cu varful in sus reprezinta divinitatea omului, in acest context. Observam de asemenea si un compas, simbol masonic.
Un alt autor mason afirma ca omul poate fi divinizat, sau poate ajunge la o stare de perfectiune.[George H. Steinmetz,”Freemasonery : Its Hidden Meanig”, 1948, p. 63 si in „The Lost World :Its Hidden Meanig”, 1953, p. 148, ambele la New York, Macoy Publishing and Masonic Supply Co.]J. D. Buck afirma blasfemitor: „Este mult mai important ca omul sa incerce sa devina Hristos decat sa creada ca Iisus era Hristos.[J. D. Buck, Mystic Masonery, Illinois :Indo-American Book Co., 1913, Sixth Edition, p. 138].Inca o dovada ca Masoneria nu este crestina in nici un fel, din contra putem afirma ca Masoneria face parte din manifestarile Antihristului.I Ioan 4:3 – „Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum chiar este in lume.”I Ioan 2:22 – „Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Iisus este Hristosul? Acesta este Antihristul, cel care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul”.II Ioan 1:7 – „Pentru ca multi amagitori au iesit in lume, care nu marturisesc ca Iisus Hristos a venit in trup; acesta este amagitorul si Antihristul”.Aceasta declaratie a lui Buck nu numai ca-L neaga pe Iisus, dar sustine ca omul se poate salva singur si poate ajunge chiar dumnezeu. Evident ca Francmasoneria nu este crestina cand promoveaza erezii direct din putul lui Satan.

Sa ne intoarcem la discutia cu triunghiul cu varful in sus. Autorul mason Albert Churchward afirma ca acest triunghi il reprezinta pe Set. Dupa cum este scris si in Biblia Satanica a lui Anton LaVey, Mare Preot Satanist si Fondator al „Bisericii lui Satan”, Set este sinonim cu Satan. [Chuchward’s book was „Signs and Symbols of Primordial Man”, London, George Allan Company Ltd., 1913, Second Edition, p. 189, 309, 471]. William Meyer si J. S. M.Word, de asemenea, autori masoni, mentioneaza ca veneratorii lui Shiva purtau pe frunte triunghiul cu varful in sus. Shiva este al sinonim pentru Satan.[The Order of the Eastern Star, W. Meyer, p. 20 ; Freemasonery and the Ancient Gods, J. S. Word, London, Simpkin, Marshall, Hamilton, Kent and Co., Ltd., 1921, p. 10-11]. Scriitoarea oculta Lawrie Krishna scrie despre aceasta in „The Lamb Slain – Supreme Sacrifice”.

 

  Hexagrama. Hexagrama este alcatuita prin unirea celor 2 triunghiuri, incat sa formeze steaua cu 6 colturi, cunoscuta si sub numele de „Sigiliul lui Solomon”. Acest simbol este „Steaua lui David” contrafacuta, steaua Israelului. Autoarea masonica Mary Ann Slipper, la p. 14 in „Symbolism of the Eastern Star”, 1927, admite ca:” Steaua cu 6 colturi este folosita in Masonerie si se gaseste si in alte bine cunoscute ordine de tip secret”. Intr-o alta carte „The Second Mile” este scris „… steaua cu 6 colturi este unul din cele mai vechi si mai puternice simboluri”.Fara gluma! Deoarece contine semnul „666” este considerata a fi cel mai puternic simbol a lui Satan si este folosita de toti vrajitorii, magicienii, satanistii, ocultistii. Prima grupa de 6 este alcatuita din laturile triunghiului in aceeasi directie cu acele de ceasornic, a doua grupa din laturile opuse acelor de ceasornic, iar ultima din partile hexagonului din interior.
Vrajitorii credeau ca hexagrama este forma labei unui anumit demon, numit „trud” si era folosita in ceremonii pentru a-i chema sau a-i tine departe. [Gory Jennings, Black Magic, White Magic, Eau Claire, WI, The Dial-Press, 1964, p. 51 : Harry E. Wedeck, „Treasury of Witchcraft, New York, Philosophical Library, 1961, p. 135]. Semnele din interiorul hexagramei sunt pentru a invoca pe demoni sa faca vraji asupra persoanei respective, lucru confirmat si de fostul satanist iluminist, Doc Marquis.Hexagrama simbolizeaza si actul sexual, femeia fiind triunghiul cu varful in jos. [Albert G. MacKey, „The Symbolism of Freemasonery”, p. 195, 1869, A. D.] ; [„Did You Know? Vignettes in Masonery from the Royal Arch Mason Magasin, Missouri Lodge of Research, 1965, p. 132, wes cook, Editor].Wes Cook, autor mason, afirma ca hexagrama reprezinta „cumpatare si armonie” in toate partile lumii. [„Did You Know? Vignettes in Masonery from the Royal Arch Mason Magasin, Missouri Lodge of Research, 1965, p. 132]. O alta publicatie masonica leaga hexagrama de simbolul chinezesc Yang-Yin [„The Significant Numbers”, Short Talk Bulletin, September, 1956, vol. 34, no. 9, p. 5].Pe scurt hexagrama este folosita la ritualuri sataniste pentru a intra in contact cu demoni, a face vraji, etc.[Masonic and Occult Symbols Ilustrated, Dr. Cathy Burns, p. 39].SURSA:  http://despremasonerie.go.ro
Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: