CUGET LIBER-blog public românesc!

30/11/2010

SĂRBĂTOAREA MARII UNIRI, LA CHIȘINĂU


Miercuri, 1 Decembrie, G.I. ”Spirit Românesc” şi G.A. „Deşteptarea” vă invită la sărbătorirea zilei Marii Uniri.

Vino alături de noi la ora 15.45 la Academia de Științe (lângă Hotelul Naţional) ca să dăm start Marşului „Basarabia Pământ Românesc”.

Va urma un concert de muzică patriotică în Scuarul Operei Naţionale. Haideți să sărbătorim împreună 92 de ani de la Unirea tuturor Românilor!

BASARABIA E ROMANIA!

Reclame

3 comentarii »

 1. Marșul Noua dreapta preconizat pentru 1 decembrie la Tîrgu Mureș a fost interzis.

  Comunicatul Primăriei Târgu-Mureş:

  • Din informaţiile primite, precum şi cele postate pe site-ul asociaţiei Noua Dreaptă rezultă că manifestările prefigurate au un substrat incitator, care poate crea un sentiment de nesiguranţă în rândul cetăţenilor oraşului, pornind şi de la ceea ce s-a întâmplat în Târgu Mureş nu cu mult timp în urmă
  • unele puncte din programul Noii Drepte se suprapun cu manifestările organizate de autorităţile locale; în afişul programului, Noua Dreaptă a inclus acţiuni care nu au fost supuse aprobării.

  Comentariu de 123 — 30/11/2010 @ 22:32 | Răspunde

 2. Declaraţie cu privire la tentativele de organizare a unor tulburări de stradă la Chişinău
  Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 19:41

  Asociaţia „Noua Dreaptă” se arată îngrijorată de tentativele de utilizare a numelui şi simbolicii sale în scopul ponegririi imaginii asociaţiei şi provocarea unor reacţii represive din partea organelor de forţă.

  Mai mult decвt atât, asociaţia „Noua Dreaptă” a primit semnale clare cu privire la tentativele unor grupări apolitice de a organiza tulburări şi alte acţiuni de stradă în perioada zilelor de 28 noiembrie – 1 decembrie a acestui an. Nu cunoaştem ce formă şi amploare vor avea aceste tulburări, însă este cert că anumite forţe ostile vor încerca să implice în acest scandal numele asociaţiei „Noua Dreaptă”.

  Ţinem să precizăm că „Noua Dreaptă” nu s-a implicat, nu se implică şi nu se va implica, sub nici o formă, în luptele politice de la Chişinău, nu va participa sau organiza nici un fel de acţiuni ilegale şi cu caracter violent.

  Din aceste considerente, rugăm opinia publică să ia în consideraţie că orice „comunicate”, „declaraţii” sau „îndemnuri”, care vor fi difuzate din numele asociaţiei „Noua Dreaptă” sunt false în cazul în care nu vor fi publicate pe site-ul oficial al organizaţiei (www.nouadreapta.md) sau anunţate în mod direct de preşedintele asociaţiei – Vitalie Jereghi.

  În acelaşi timp, recomandăm tuturor grupărilor obscure să înceteze utilizarea abuzivă şi ilegală a numelui şi simbolurilor asociaţiei „Noua Dreaptă”. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ataca aceste acţiuni în instanţele de judecată.

  Biroul de presă al asociaţiei „Noua Dreaptă”

  Comentariu de baba-harca — 30/11/2010 @ 22:49 | Răspunde

 3. Sa speram totusi ca va trece totul pasnic si nu vor fi provocari.

  Comentariu de Alex — 01/12/2010 @ 00:38 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: