CUGET LIBER-blog public românesc!

08/11/2010

Gandirea “democrata si nationala” a PCRM! Priviti si va uimiti!!!!

Filed under: indignare,mass-media,Scandalos,Stiri — Alex @ 18:06
Tags: ,

In urma cu citeva zile, va spuneam ca voi incepe sa postez materiale primite de la unii dintre voi. M-am decis ca primul dintre acestea sa fie un document care indica exact gindirea politica „democrata si nationala” a PCRM. Dar inainte de a-l citi, vreau sa fac unele precizari, pentru ca sint sigur ca va veti intreba daca documentul este sau nu real.

Sincer, nici eu nu stiu, dar va amintiti ce va spuneam la inceput, ca si printre (ex)comunisti sint persoane care nu vor sa fie considerati „sobolani rosii”? Probabil ca acestia vor sa spuna adevarul, vor sa scape de conducerea de tip sovietic, grobiana, dictatoriala si, evident, antidemocratica si antinationala! Celor care inca nu cred acest lucru, le recomand sa mai citeasca presa de la Chisinau din anul 2010! Nu spun doar eu ca PCRM este antinational; au spus-o si fosti membri PCRM, unii chiar fondatori.

De exemplu, il mai tineti minte pe Iacob Timciuc? Citez: „Exista o grupare de politicieni care a uzurpat executivul politic si a introdus oameni care sint promovati de ei, au ignorat opinia partidului. Si astazi partidul a trecut pe calea antinationala”. O spunea chiar Timciuc cind si-a dat demisia din PCRM in martie acest an, acuzandu-l direct pe Mark Tkaciuk; „In partid acum iau decizii cativa oameni”, mai spunea Timciuc atunci. Dar de Svetlana Popa, la fel demisionara in martie, odata cu Timciuc? Ea declara presei ca „partidul se transforma intr-un SRL din cauza lui Tkaciuk”. Cine e Tkaciuk stiti si voi mai bine, iar daca nu, cititi materialul postat.

Nu spun ca cei doi – Timciuc si Popa – au fost mai buni sau sint acum total schimbati, dar de ce nu ati crede ca cineva din PCRM vrea altceva, vrea un alt fel de partid? Nefiind membru al PCRM si neluind parte la sedintele lor, trebuie sa ma incred in altii, care spun ce vad din interiorul lor. La randul lor, analistii politici adevarati sa-si spuna parerea daca este sau nu adevarat ce se spune si dovedeste despre „sobolanii rosii”!

Cititi documentul cu atentie si spuneti daca gresesc cand cred cu convingere ca asa a fost! Nu asta au facut in preajma referendumului? Nu asta a fost politica lor ani de zile? Nu asta vor face su siguranta daca, Doamne pazeste, vin iar la putere?

In final, va mai zic cu certitudine ca cel care mi-a trimis documentul (evident, nu pot spune cine este) il are de la „cineva apropiat unei persoane pana nu demult era folosit de PCRM si Vova, in ciuda lui Mark Tkaciuk, care l uraste” (am citat din mesajul primit de la prietenul nostru de acasa, cu acordul sau). Prietenul meu nu a vrut sa-mi dea detalii, dar mi-a spus asa: „E vorba de A. S.: nu e Kissinger, desi ar fi vrut, si nu e nici ginerele lui Voronin, desi a gustat din fructul interzis”!

Voi ce ziceti? Mai are cineva curajul sa spuna tuturor adevarul?

Dati click pe imagine pentru a o mari

Dati click pe imagine pentru a o mari

Si iaca si traducerea

Strict confidenţial

Preşedintelui PCRM V.N. Voronin

Cu privire la poziţia PCRM faţă de referendum şi tactica noastră în perioada campaniei electorale

Stimate domnule preşedinte,

Pe 13 iunie va a ea loc plenara PCRM la care va trebui sa luam o decizie privind tactica PCRM fata de referendumul de modificare a Constituţiei iniţiat de AIE. Consider că unica soluţie justă pentru PCRM este boicotarea referendumului, deoarece în cazul în care acesta va fi organizat cu succes PCRM nu va avea un candidat pentru funcţia de preşedinte capabil sa lupte cu oponenţii noştri de baza, Fialt si Lupu.
Trebuie sa înţelegem ca, în cazul în care AIE îşi va construi corect campania pro referendum, boicotarea referendumului nu va fi simplu de realizat. Iată de ce pentru atingerea acestui obiectiv va fi necesară implicarea fiecărui membru de partid în parte.
Pe lângă mobilizarea partidului va trebui să punem în aplicare scenarii complementare care ar crea confuzie si a-i lipsi pe oameni de motivaţia de a ieşi la votare. In acest sens, este necesara compromiterea celor doi pretendenţi la fotoliul prezidenţial – Lupu si Filat. Pentru compromiterea lui Lupu, în afară de acţiunile asupra cărora am convenit anterior, poate fi folosit conflictul dintre V. Topa si V. Plahotniuc si lansarea unei campanii anti Plahotniuc pentru compromiterea lui Lupu. Este necesar a-l convinge pe fiecare alegator ca atunci când spui Lupu de fapt spui Plahotniuc. Proiectul trebuie pus în aplicare concomitent cu lansarea oficiala a campaniei de boicotare a referendumului.
Pentru compromiterea lui Filat trebuie readuse în atenţia opinie publice toate scandalurile legate de contrabandă şi privatizare în care acesta a fost implicat. Chiar daca aceste lucruri au mai fost spuse si nu au produs efectul scontat este necesar de a reveni la fiecare episod în parte pentru ca fiecare alegător când va auzi cuvântul Fialt sa-l asocieze cu „contrabandist”.
Atât pentru compromiterea lui Lupu, cat si a lui Fialt trebuie sa utilizata alianţa cu Ghimpu si ura unei anumite pârti a populaţiei faţă de români. Trebuie sa le spunem alegătorilor că anume unionistul Ghimpu este liderul real al Aliantei iar Filat şi Lupu sunt unionişti camuflaţi. In realitate ei sunt marionetele lui Ghimpu şi că retorica lor proeuropeană este un camuflaj pentru lichidarea statalităţii moldoveneşti şi unirea R. Moldova cu Romania.
Succesul în boicotarea referendumului va depinde în mare măsură de implicarea structurilor de partid. Ştiţi foarte bine că după opt ani de aflare la putere, structurile noastre nu sunt pregătite să activeze în opoziţie, mulţi dintre cei care sunt cu noi au devenit membri de partid pentru a accede în funcţii de stat. Mulţi dintre cei care au lucrat în campaniile noastre electorale la nivel local în anii trecuţi sunt demoralizaţi. Pentru a ridica moralul membrilor noştri de partid este necesar ca la plenară să fie enunţaţi cei 10 paşi pe care îi va face PCRM imediat după revenirea la putere:
Constituirea unei comisii în interiorul partidului ( Zagorodnaii, Misin, Sirbu) care ar pregăti propuneri privind anularea tuturor legilor adoptate de parlamentul sub conducerea lui Ghimpu.
Rechemarea imediata a tuturor ambasadorilor numiţi de guvernul Filat.
Demiterea procurorului general Zubco şi readucerea în funcţie a fostului procuror V. Gurbulea
Preluarea imediata controlului asupra MAI şi SIS prin readucerea lui Gh. Papuc si A. Resetnikov în aceste institutii.
Atragerea la răspundere penală a liderilor partidelor din AIE şi a trădătorilor care au abandonat PCRM.
Atragerea la răspundere penală a busnesmanilor care au susţinut financiar partidele din alianţa în perioada aflării PCRM în opoziţie.
Restricţionarea la maximum a accesului cetăţenilor noştri în România (inclusiv la studii).
Reintroducerea regimului de vize pentru cetăţenii romani, restabilirea sârmei ghimpate de pe Prut si examinarea posibilităţii de ieşire a RM din Convenţia privind micul trafic la frontieră.
Închiderea Consulatelor României de la Bălţi şi Cahul.
Reluarea eforturilor pe plan extern pentru a bloca procedura de acordare a cetăţeniei romane.

Pentru a obţine efectul propagandistic şi electoral scontat, aceste măsuri urmează să fie anunţate după boicotarea cu succes a referendumului.
Vă rog foarte insistent, stimate Vladimir Nicolaevici, să examinaţi cât mai curând posibil propunerile făcute şi să ne anunţaţi despre decizia luată ca să reuşim să pregătim materialele pentru plenara din 13 iunie a.c.
Cu stimă, Mark Tkaciuk
7 iunie 2010

scris de krysybegut

sursa:   http://krysybegut.wordpress.com

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: