CUGET LIBER-blog public românesc!

16/09/2010

Alex Cozer,o„trompeta” de la Chisinau care ataca murdar pe singurul adversar real al comunistilor pro-rusi ai lui Voronin


Mihai Ghimpu

Am stat mult in cumpana daca sa dam atacul imund al blogarului de la Chisinau, la adresa singurului adversar politic real al  comunistilor pro rusi, presedintele Mihai Ghimpu. Ne-am hotarat sa-l dam dupa ce l-am vazut preluat de Jurnal.md si de Unimedia.

Atunci ne-am zis ca nu este doar un articol de pe un blog ci ar putea fi o comanda. O comanda ruseasca. Pentru ca nu exista un adversar mai important pentru Rusia, si pentru structurile pro-rusesti, in urmatoarele alegeri parlamentare, decat Mihai Ghimpu.

Ne pregateam sa-i raspundem trompetei de la Chisinau si am intrat cu interes pe blogul sau. Acolo am citit mesajul unuia dintre forumisti, „Jay”. Mesajul lui Jay este suficient pentru a darama rationamentul pe care este construit atacul mizerabil la adresa lui Mihai Ghimpu.

Romanian Global News

„Ghimpu – un Președinte de țară milog

Am urmărit  cu atenție conferința de presă a lui Mihai Ghimpu, în care acesta a venit cu mai multe acuzații asupra unor instituții ale statului și s-a plâns de faptul că aceste instituții nu au răspuns la unele solicitări ale sale.

Eu am rămas nedumerit în urma acestei conferințe de presă, iar la un moment dat chiar m-am întrebat dacă Ghimpu este sau nu Președintele Republicii Moldova? Pentru că un președinte de stat, fie el și interimar, n-ar acționa niciodată precum Ghimpul nostru.

Ei bine, Președintele nostru interimar, a spus, astăzi, că Procuratura Generală este coruptă și incompetentă, că CCCEC-ul reprezintă interesele cuiva, că Judecătoriile Economice sunt paradisul escrocilor și că Justiția noastră este plină de oameni compromiși.

Până aici parcă tot e ok, deoarece cele spuse de Ghimpu nu sunt deloc o noutate, ele fiind expuse și de către multe alte voci, printre ele numărându-se și a mea.

Ce nu am auzit eu însă de la Ghimpu și mi-aș fi dorit să aud, este ce a întreprins el într-un an de zile, de când conduce această țară, ca aceste lucruri să nu existe astăzi? De ce Ghimpu s-a trezit abia la 15 septembrie 2010, în pragul unei noi campanii electorale? Oare el până acum nu știa despre aceste probleme? Și dacă știa, ce a făcut el pentru a le stârpi? Vouă vă vine ceva în minte? Mie nu!

Știți ce-mi amintesc eu, în schimb? Îmi amintesc cum Ghimpu niciodată nu a spus cine l-a pus pe Zubco la PG, deși a fost întrebat în nenumărate rânduri despre aceasta.

Știu că domnul Ghimpu este Președinte al Parlamentului, iar Procuratura Generală și SIS-ul sunt instituții care i se subordonează direct. Dacă te plângi că aceste instituții nu dau doi bani pe ceea ce le ceri tu, înseamnă că ești un șef prost, iar verticala puterii nu există.

Declarațiile plângăcioase ale lui Ghimpu, mi-au amintit de o meteahnă mai veche a nepotului acestuia, Dorin Chirtoacă, care se tot plânge de când este primar, că subalternii săi nu-l ascultă. Și dacă Chirtoacă măcar avea o scuză, deoarece până în 2009 Puterea era comunistă, atunci scuzele lui Ghimpu sunt de-a dreptul penibile.

Ridicolă mi s-a părut și rugămintea miloagă pe care i-a adresat-o Ghimpu lui Plahotniuc, că acestuia poate i s-o face milă și va întoarce frecvența pe care emitea TVR1. Păi bine domnule Ghimpu, dacă tot vă milogiți în fața lui Plahotniuc, poate-i cădeți în genunchi și să întoarcă hotelurile „Codru” și „Național”, „Antena C” și „EUTV”, „Carmez”, „Gemenii” și „Victoriabank”. De ce să nu-l rugați și să nu-l mai protejeze pe subalternul său, Valentin Zubic, ca acesta să poată fi chemat în instanță și să spună de ce a dat ordin polițiștilor să-l omoare pe Valeriu Boboc?

Fraților, mi-a fost rușine că am un așa Președinte de țară. Mi-a fost rușine că acest om, care dacă ar ști cum să utilizeze puterea pe care o are, într-o fracțiune de secundă l-ar putea demite pe Zubco și ar afla de la SIS tot ce s-a întâmplat la 7 aprilie 2009, stă și se plânge ca o „muiere” în fața presei, că nu poate face nimic. Fraților, mi-a venit să intru în pământ, când l-am văzut cum se ruga de Plahotniuc, poate-poate i s-o face milă de el și-o întoarce frecvența de stat a TVR-ului.

Știți de ce suntem la coada Europei? Pentru că ori am avut la Putere niște fricoși precum Snegur, iar mai nou Ghimpu, ori niște hoți, dictatori și criminali precum Lucinschi sau Voronin.

Vai și-amar de capul poporului ce s-a pricopsit cu un asemenea Președinte.”

Alexandru COZER

Raspunsul lui Jay

„Poate ca este asa cum spui tu Alex, ca Procuratura Generală și SIS-ul sunt instituții care i se subordonează direct presedintelui. Dar asta numai formal, cel putin in Moldova, unde aceste institutii sint conduse de oameni numiti de partide din Alianta. Ori, cunoscand acum ca Zubco e al lui Urechean, Tanase al lui Filat (acestia doi si-au subordonat posturile cheie din Moldova, alaturi de Lupu care s-a grabit sa-si puna omul la SIS), tu Alex cred ca nu esti naiv sa nu-ti dai seama ce s-ar intampla daca Ghimpu ar veni si ar spune: „Bai Urechene, bai Filate, bai Lupule, eu m-am saturat de voi ca blocati derularea unor anchete ce tin de 7 aprilie, ce tin de cercetarea judecatorilor corupti, sau a securistilor din SIS care inca projejeaza pe comunisti si in tacere ii si sustin”. In secunda doi atat Filat cat si Urechean sau Lupu si-ar lua jucariile si ar zice: „Kaput AIE, de aici drumurile noastre se despart”. Si ghici cine ar profita de asta? Lupu ar fi primul care ar sari la gatul comunistilor, sau poate ca drumul i-ar fi deja blocat de Filat interesat de acapararea electoratului de centru, cu precadere comunist sau rusofil.

Mai Alex, mi-as fi dorit sa „intri in pamant de rusine” si cand cu parada unui important lider de partid la Moscova, sau cand presedintele acesta de care acum zici ca iti e rusine, sau cu alte ocazii il faceai natang, batea cu pumnul in masa in fata rusului si ii spunea ca nu are niciun drept sa decida soarta Moldovei si ii spunea sa se care de pe acest teritoriu. In acele momente, cand acest om a fost demn si a cerut imperativ restabilirea demnitatii acestui neam, si tu si altii i-ati zis sa stea cuminte in banca, sa isi vada de treaba lui.

Tu chiar iti imaginezi ca seful SIS, pus de Lupu in functie, are vreun interes sa ii dea lui Ghimpu vreo informatie despre proprii sai tovarasi de crime? Sau Tanase, are vreun interes sa faca lumina sau sa se atinga de un sistem in care sunt implicati mai nou membrii proveniti de la comunisti, care au decis, peste noapte, ca le este mai bine in PLDM? Ceea ce faci tu aici e sa transferi responsabilitatea pe care o au liderii de partide care i-au propus pe acesti oameni, pe umerii unui om care trebuie sa tina o alianta unita.
Ghimpu numai fricos nu e, si a dovedit-o de atatea ori, dar cand s-a intamplat sa dea dovada de curaj si demnitate, i-ati pus pumnul in gura. Ce poate face acest om cand ceilalti parteneri lucreaza clar impotriva obiectivelor pe care le-au promis initial? Poate ar fi bine destramarea acestei aliante, ce zici. Si atunci s-ar limpezi apele.”

sursa:  http://www.rgnpress.ro

Reclame

61 comentarii »

 1. Vai si amar de capul tau ma Cozer,din cauza ca multi sunt care gandesc ca tine suntem la coada Europei .Daca Ghimpu detinea mai multa imputerniciri ,demult era sa stim cine a organizat protestele,de ce Filat se osandeste atat ca sa-i apere pe criminalii din politie,probabil ca-l mananca pufusorul de pe botisor 😀 ,si demult toti cei vinovati de crimele si maltratarile din aprilie 2009 putrezeau prin puscarii.

  Jay ai perfecta dreptate.

  Comentariu de Bigboss — 16/09/2010 @ 13:58 | Răspunde

  • Va rog, domnilor nu confundati, numele omului, ori aveti orbul gainii? Deci grafiati corect „Cozel” si nu „cozer”!!!

   Comentariu de Terminator — 18/09/2010 @ 05:14 | Răspunde

  • Ghimpu, indubitabil, este primul si probabil ultimul presedinte cu demnitate nationala, onest, nemercantil, nu ca ceilalti lideri de alianta, altfel spus, UN ROMAN CU MAJUSCULA!!! FORZA, badita MIHAI!

   Comentariu de Terminator — 18/09/2010 @ 05:20 | Răspunde

 2. Niciodata nu-l intelegeam pe Cozer ce gandeste si ce vrea, abia acum dupa ce am citit articolul asta am inteles ‘rolul’lui,de ce il ataca ba pe un lider din AIE ba pe altul,acum insa totul se leaga.Cred ca vrea sa-i ia locul lui Contiu :mrgreen:

  Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 14:05 | Răspunde

 3. Cu Cozer e clar totul,nici nu merita sa discutam despre el,dar despre Ghimpu cred ca e primul presedinte,cu adevarat PRESEDINTE,dar nu tradatori si vanzatori de tara ca astia care au fost pana la el,un om care stie sa spuna lucrurilor pe nume.

  Comentariu de Vlad — 16/09/2010 @ 14:27 | Răspunde

  • WOW ! Ce cuvinte !!!

   Comentariu de Someoane — 16/09/2010 @ 15:07 | Răspunde

 4. 1:0 pentru Jay 😀

  Comentariu de In God we Trust — 16/09/2010 @ 14:30 | Răspunde

  • In God We Trust, niciodata nu am avut si nu am intentia sa ma iau la intrecere cu cineva..pur si simplu scriu ceea ce cred.

   Comentariu de freemd — 16/09/2010 @ 23:39 | Răspunde

 5. In fruntea Ministerului Apararii sta omul lui Ghimpu. Asa ca toti au avut parte de „organe de forta”.

  Si sa fim seriosi – de ce Mihai a hotarat sa ridice intrebarea exact la sfarsitul mandatului sau?

  Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 15:57 | Răspunde

  • Ce atributie are acest minister in domeniul justitiei sau a SIS-ului ,cu mafia ?! Niciuna.

   Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 16:10 | Răspunde

  • in legatura cu mandatul,daca ai avut in vedere postul de presedinte interimar,cine ti-a spus ca e la sfarsitul mandatului ?! El poate dura si o vesnicie dupa cum merg lucrurile in Moldova :mrgreen: 😀 Dupa cum a spus si Ghimpu,comunistii lucreaza pentru el 😀

   Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 16:15 | Răspunde

   • De ce sfarsit de mandat?

    1. Deaceea ca Filat dupa alegerile anticipate va lua 42% (conform sugestiilor IMAS). Dar va lua aceste %% numai daca alegerile vor avea loc pina in iarna.

    2. Deaceea ca dupa iarna asta AIE in suma nu va lua nici 10% (trebuie lamuriri referitor la tarife, preturi si inflatia din prag sau o vom face pe debilii?).

    3. Deoarece daca va fi interzisa PCRM, oamenii vor vota masiv in spirit protestatar pentru PSD, PUM, PNL, PPCD si nici unul din partidele AIE niciodata nu va mai vedea puterea.

    4. Daca vor fi interzise toate celelalte partide, momentan se vor dezvalui spiritele extremiste si protestatare care acum sunt retinute de PCRM fiind canalizate (pina ce) pe o albie civilizata. (Oricum nu cred ca PCRM va mentine oamenii disperati in frau macar pina la primavara – nu are atata putere)

    Mai departe n-o sa merg cu lamuritul, dar sa ma crezi pe cuvant: toate variantele au fost calculte de seful tau de la Bucuresti, orice varianta de a incerca sa ramana AIE mai departe la putere va duce la o destabilizare iminenta si va transforma toata regiunea (inclusiv o parte din UE) intr-un nou Iraq, unde unele tari vor iesi cu pierderi serioase teritoriale, intorcandu-se economic la nivelul anilor 40. Exista serioase echilibrari de forte si fortarea lor se va intoarce nebanuit. Acum chiar si SUA nu mai doreste destabilizari in UE, deoarece asta duce imediat la intarirea dolarului si pierderea razboiului economic cu China…

    Chiar si batzul are doua capete.

    Comentariu de Tatiana — 17/09/2010 @ 05:42 | Răspunde

    • :mrgreen: Poate n-ai observat dar deja toti fac ceva pe sondajele astea,mai ales dupa ce au patit-o cu referendumul,sondajele astea nu sunt decat o arma propagandiostica,chipurile sa convinga prostimea sa nu-si mai iroseasca voturile pe altcineva .ca totuna Filea ,Muc cel mic va iesi invingator 😀 Sterge-te cu sondajele astea mai bine 😀 La punctul 2 vezi ca te contrazici deja 🙂 .ba scriii ca numai PzDLM va lua 42 %,ba ca tot AIE nu va reusi sa obtina nici 10 % 🙂 Iar in legatura cu Irakul ,sincer iti spun ca deja aiuresti ,pana aici ma gandeam ca mai ai ceva gargauni in cap,cu asta insa mi-ai sters toate sperantele 😀

     Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 12:50 | Răspunde

     • P.1 este rezultatul sondajului din august (PINA in iarna).
      P.2 va fi rezultatul DUPA iarna (rezultatul facturilor combinat cu inflatia)

      Nu vad contradictii. Au spus-o in mod repetat chiar liderii aliantei – indirect.

      Despre Iraq – am lasat sub tacere cateva verigi ca factorul Transnistriei, caracterul imprevizibil a marinarului de la Bucuresti, amploare marsurilor sociale, antecedentele si criza economica din Romania. Daca ai cap vei ajunge si singur la rezultatul evident.

      Comentariu de Tatiana — 18/09/2010 @ 02:47 | Răspunde

 6. Pe mine de fapt ma intereseaza altceva – cine il impune pe anticomunistul Ghimpu sa umble cu „relatiile de prietenie” pe la comunsitii chinezi?

  Ca daca PCRM sunt in realiate maxim niste social-democrati cu viziuni economice liberale, apu „tovarasii chinezi” sunt niste leninisti inraiti, anume din cei cu care ar trebui sa se lupte un om obijduit inca de regimul din URSS – frate geaman cu cel chinez.

  Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 16:03 | Răspunde

  • Cred ca l-ai avut in vedere pe Filat dar nu pe Ghimpu ,ca asta a fost pana mai ieri in China 🙂

   Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 16:05 | Răspunde

   • ba nu, anume Ghimpu, inainte de Filat, inca in august

    Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 12:28 | Răspunde

    • Tu ai probleme cu vederea sau nu stii sa citesti ? Sau o faci pre prostul,alege ceva.Mai bine mergi si da-ti o palma sa nu te vada nimeni .

     Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 12:42 | Răspunde

 7. prima preluare din stiri la intamplare:

  „Mihai Ghimpu a accentuat că Republica Moldova este interesată de dezvoltarea unui parteneriat durabil şi reciproc avantajos pentru ambele state, deoarece permite iniţierea şi implementarea unui spectru larg de proiecte în folosul cetăţenilor celor două state.
  „Despre caracterul avansat al relaţiilor bilaterale dintre Republica Moldova şi China ne vorbesc atât cele 57 de acorduri semnate între cele două state, cât şi proiectele unor noi documente, aflate în proces de negocieri, în domeniile culturii, transportului auto internaţional de mărfuri, securităţii sociale a populaţiei şi pieţei muncii, asistenţei în domeniul vamal”, a accentuat Preşedintele Mihai Ghimpu.

  În opinia şefului statului, pentru moment există toate premisele pentru intensificarea colaborării bilaterale în domeniul economic prin diversificarea importului/exportului de mărfuri pe pieţele celor două state, atragerea noilor investiţii, implementarea unor proiecte durabile în diferite sectoare ale economiei naţionale ale Republicii Moldova şi Chinei.”

  exista declaratii si mai si pupincuriste. Unde mai pui ca a doua saptamana dupa investirea la putere a acceptat un ajutor economic pentru …obiecte de cancelarie la Parlament. Asa ca nu-i o gresala la mijloc sau simple acte de dimplomatie.

  Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 16:28 | Răspunde

  • bai hz, nu degeaba ti-ai ales nick-ul, intr-adevar nu pricepi nimic.
   spune-mi, oare relatiile dintre doua state au la baza ideologiile si orientarile politice sau in primul rand aspectele economice? Fie chinezii macar si cine vreai, avantaj reciproc sa fie pe plan economic. Noi nu bagam nasul la ei in politica, ei la noi? care-i problema?

   Comentariu de In God we Trust — 16/09/2010 @ 16:33 | Răspunde

   • Cu Rusia avem niste aspecte economice de sute de ori mai importante. Ei si ce-a fost la 9 mai?

    Sa te crucesti nu alta, uite ce lipseste din partea Rusiei:
    „Diplomatul chinez a mai specificat că la sfîrşitul lunii septembrie în Republica Moldova va veni şi ajutorul nerambursat în valoare de 5 milioane de yani, oferit de Republica Populară Chineză pentru reconstrucţia sediilor Parlamentului şi Preşidenţiei.” de pe pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova

    Nu mi-ar placea sa cred ca Mihai este ghidat numai de interesul economic si a uitat ca are de a face cu ultimul bastion mare a comunsmului de pe planeta.

    Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 16:40 | Răspunde

   • Asa, printre altele, n-am auzit ca banii astea sa ajunga la sinistrati:
    „Ambasadorul Fang Li l-a informat pe Preşedintele Mihai Ghimpu că autorităţile de la Beijing au luat decizia de a veni cu încă un ajutor pentru populaţia sinistrată din Republica Moldova, care urmează să ajungă în ţară în timpul apropiat.”

    mergea vorba de o suma uriasa, raman nedumerit – sa ne fi amagit tovarasii?

    Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 16:44 | Răspunde

    • Suma uriasa de care vorbesti a fost promisa inca comunistilor,cand astia erau la guvernare,dar dupa acestia n-au mai ajuns la guvernare s-a micsorat,nu exclud chiar sa fi fost vreo minciuna de a comunistilor,iar tu informeaza-te mai intai inainte de a posta aberatii.

     Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 17:52 | Răspunde

     • luat de pe site-ul oficial PL http://www.pl.md/libview.php?l=ro&idc=75&id=1798

      sta de pe data de 27.08.2010 – 3 sapatmani, reiese ca a facut-o cu mult inaintea lui Filat

      Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 18:33 | Răspunde

      • El a multumit ambasadorului pentru ajutorul acordat in timpul inundatiilor dar n-a fost acolo 🙂 Si pentru asta il faci pe el comunist ?! 😀 Atunci dupa gandirea ta toate guvernele tarilor capitailste care au relatii cu ei sunt comunisti 😀 esti tare jalnic 😀 El a multumit guvernului,conducerei tarii dar nu partidului comunist din China ,este mare diferenta.

       Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 21:30 | Răspunde

       • In China partidul comunist si guvernul este una si aceeasi. Mi se parea ca o stie toata lumea.

        Azi Ghimpu multumeste comunistilor chineji si miine ii va multumi lui PCRM? 🙂

        Comentariu de Tatiana — 16/09/2010 @ 21:34 | Răspunde

        • Atunci ce trebuia sa faca,sa renunte Moldova la ajutorul acordat,sa renunte la cea mai piata de desfacere din lume pentru ca l conducere sunt comunisti?
         Pentru asa idei in SUA,GERMANIA,JAPONIA ,Franta dar si alte puteri economice var scuipa afara si v-ar alunga cu suturi in fund 🙂

         p.s.Puneti creierul in miscare inainte de a posta ,ca va faceti de rasul gainilor si nu postati asa ca Cozer ca nuca de perete 😀

         Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 21:46 | Răspunde

         • Atunci ce trebuia sa faca,sa renunte Moldova la relatiile cu Rusia de dragul fobiilor copilaresti ale lui Ghimpu,sa renunte la cea mai piata de desfacere pentru Moldova pentru acolo ca la conducere sunt rusafoni?

          Pentru asa idei in SUA,GERMANIA,JAPONIA ,Franta dar si alte puteri economice var scuipa afara si v-ar alunga cu suturi in fund.

          Mai …nastrusnicilor idioti, daca sunteti pragmatici apu n-o mai faceti pe romanticii revolutionari care umbla cu ideea unirii ca gaina care a facut un ou.

          Asa si spuneti: ne vindem si ne cumparam cu un leu duzina. Azi facem …pragmatizm cu comuneacii chineji, miine cu rusafonii ca gazul lor, ideea Unirii o lasam cand ne saturam de bani si putere (se si vede dupa Ghimpu ca a cam uitat-o pina cand e Presedinte – prefera sa se kataie cu vertaletu 😀 )

          Comentariu de Tatiana — 17/09/2010 @ 04:54 | Răspunde

  • pai ce ai fi vrut sa spuna Ghimpu, la o reuniune de diplomati si acorduri incheiate? Asa spune de fiecare data cand intampina o delegatie, de unde ar fi ea. Acesta e rolul sau de presedinte. Daca i-ar fi luat la rost pe chinezi, ai fi zis ca de ce strica relatiile cu China. Ai luat o declaratie din context, si ai interpretat-o cum ai vrut tu.

   In alta ordine de idei, Sandutule..sint placut surprins sa vad ca ai preluat comentariul meu de pe blog-ul lui Alex Cozer. EL nu-i asa un baiat rau, l-am cunoscut personal. Chiar am o parere buna despre el. Doar ca isi canalizeaza energia in directia gresita, atat. Cele bune 😉

   Comentariu de freemd — 16/09/2010 @ 23:35 | Răspunde

  • AM uitat sa semnez: Jay 🙂

   Comentariu de freemd — 16/09/2010 @ 23:36 | Răspunde

 8. Cred ca Jay ar adauga:
  Mihai! Fii curajos si cinstit si in relatiile cu COMUNISTII chinezi!

  Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 16:47 | Răspunde

  • Nu inteleg de ce-l tragi atata cu dintii de pula pe Ghimpu inmpreuna cu China ta? Dupa cate stiu acolo a mers Filat si nu el,asa ca ai incurcat adresa,intrebarile trebuie sa le pui lui Filat nu lui Ghimpu .

   Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 17:56 | Răspunde

   • Mai ca tare mai esti neintelegator…

    1. http://www.pl.md/libview.php?l=ro&idc=75&id=1798 „Mihai Ghimpu a adus mulţumiri Guvernului Republicii Populare Chineze”
    2. http://ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Comunist_Chinez „Partidul Comunist al Chinei (numele oficial), cunoscut mai ales ca Partidul Comunist Chinez, este partidul de guvernământ din Republica Populară Chineză. Partidul a fost înființat în 1921, a luptat împotriva…”

    intra in contradictie cu titlul articolului
    3. „…care ataca murdar pe singurul adversar real al comunistilor…” care se presupune a fi D-l Ghimpu.

    De aici indemnul pentru presedintele interimar Ghimpu: sau de a fi mai putin conformist, sau ceva mai curajos, sau mai cinstit, sau a ne lamuri noua, electoratului lui potential, care este diferenta intre PCRM aparut in 1995 si PCC aparut in 1921 si de ce e necesar sa prietenim anume cu ultimii. (warning: intrebarea este lui Ghimp, nu tie)

    Ca daca nu ne lamureste, mi-e teama ca miine-poimiine la fel se va alinia cu PCRM (cum au facut-o altii in 2005) si voi ca oile o sa-l urmati.

    Asa dar, d-l Ghimpu, care este diferenta esentiala intre PCRM si Partidul Comunist al Chinei? De ce cu primii va razboiti de va apucati de nari si buci iar cu ai doilea va pupati de ajunge limba prin nadragi ca pe timpul lui Brejnev?

    Comentariu de hz — 16/09/2010 @ 18:30 | Răspunde

  • nu mai „hz”-le, as adauga: nici tu nu stii ce vrei sa spui. Exista o vorba in popor, a cauta nod in papura. Nu mai stiti cu ce sa va legati de acest om. Ceea ce e un semn bun 🙂

   Jay

   Comentariu de freemd — 16/09/2010 @ 23:46 | Răspunde

   • Intr-adevar, nivelul lui de primar de Colonita este asa de evident incat nici nu mai stii de ce sa te legi.

    In istorie va ramane „Misha 2%”, „acela de la Colonita”, „interimarul”, „ultimul care umbla cu unirea”.

    Comentariu de Tatiana — 17/09/2010 @ 05:01 | Răspunde

    • N-ai argumente,asta e adevaratul motiv,maine -poimane ai sa te legi de el ca nu poarta chilotii de brandul care-ti place tie. 😀

     Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 12:40 | Răspunde

     • http://dodon.md/2010/08/strutocamila-liberala/

      Acolo este si analiza politica si economica si sociala a PL. Cat nu m-as starui sa fiu impartial, nu prea am ce sa raspund argumentelor din acel post. Intr-adevar, PL, avand doua functii cele mai mari in stat, controlul BNM, cateva ministere si un sfert din parlament si-a cheltuit influenta numai pentru trei decrete si un referendum falit.

      Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 13:44 | Răspunde

     • daca ne dai vorbaraie de genul aberatiilor comuiste ale lui Dodon Bidon, atunci e clar..

      Jay

      Comentariu de freemd — 17/09/2010 @ 20:31 | Răspunde

      • vorbesti aiurea, hz, ca sa nu adormi. Citeste ce vrei tu. Problema e ca dai ca surse de informare adrese comuniste, si asta te face comunist. In rest, sanatate si-un praz verde. Cat priveste ca-s fac comunist…nu ma face sa rad :))))

       Comentariu de Jay — 21/09/2010 @ 19:29 | Răspunde

       • Nu-i atrage atentie Jay,nu vezi ca abereaza ? 🙂

        Comentariu de Alex — 21/09/2010 @ 20:00 | Răspunde

      • pardon, fan a, vrut sa scriu.

       Comentariu de Jay — 21/09/2010 @ 19:30 | Răspunde

     • Ce e clar?

      Poate o sa-mi interzici sa citesc ce vreau? Sau insinuezi ca daca am postat o adresa internet, deacu sunt comunsit?

      Jay, te-am vazut pe tine pe acolo prin comentarii. Esti fan al comunsitilor sau numai altor le interzici sa citeasca?

      Comentariu de hz — 18/09/2010 @ 09:56 | Răspunde

    • nu mor caii cand vor porcii

     Comentariu de freemd — 17/09/2010 @ 21:25 | Răspunde

 9. Cozer scrie ca să nu tacă şi multe le spune ca nuca de perete.

  Acum, că-l publică în „Timpul” Constantin Tănase, tatăl PLDM-istului Alexandru Tănase, lui Cozer i s-a urcat tot sângele la
  cap şi-i pare că devine mare analist şi vedetă de talie internaţională. Mai degrabă, va face burtă ca Tănase, visând cu el împreună că sunt doi înţelepţi în slujba portofelului lui Filat.

  Oricine poate să împroaşte cu noroi aşa cum face Cozer – nu-i nevoie de mare minte. Mai greu e să apreciezi corect tabloul general al societăţii în care trăieşti şi – foarte important – să-ţi asumi responsabilitatea pentru cele scrise.

  Bun. Dar cu responsabilitatea cum se întâmplă: scrii omenaşii vrute şi nevrute, iar când îi chemi în judecată, îi prezintă judecătorului certificat că au probleme de sănătate mintală.

  Fanilor blogului lui Cozer le-aş recomanda să-l urmărească în apariţiile lui publice, inclusiv la TV şi să vadă ce ticuri nervoase are – atentie la muşchii faciali. Ceea ce am observat eu la acest individ îţi dă de bănuit că ar avea anumite probleme de ordin psihic. Că-i grafoman şi are mania grandorii, dar şi falsa impresie că el şi numai el ştie adevărul şi-l spune, nici nu trebuie demonstrat.

  Comentariu de Cristian — 16/09/2010 @ 19:22 | Răspunde

  • +1 miliard 🙂

   Comentariu de Alex — 16/09/2010 @ 21:32 | Răspunde

  • Crictiane, care zici ca-i numele adevarat a Cazelului, carui Tanase ii ofera spatiu in hirtoaga sa, ‘timpul”care-l serveste pe fecioru-sau Sasa.?

   Comentariu de Terminator — 18/09/2010 @ 05:34 | Răspunde

 10. 🙂 Vad ca acum sint si pe RGN.. 🙂 wow. Is celebru 🙂

  Comentariu de freemd — 16/09/2010 @ 23:58 | Răspunde

  • Salut Jay 😉 Pe RGN ai si aparut mai intai 🙂

   Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 12:37 | Răspunde

 11. „Permiteţi-mi să Vă aduc sincere mulţumiri pentru ajutorul umanitar acordat în depăşirea consecinţelor inundaţiilor devastatoare, de pe urma căror au avut de suferit un şir de localităţi din Republica Moldova.Ajutorul acordat de poporul rus este apreciat înalt nu doar de locuitorii satelor inundate”, se menţionează în mesajul de mulţumire al preşedintelui interimar Mihai Ghimpu către preşedintele Federaţiei Ruse Dmitri Medvedev.

  SE PARE CA D-L GHIMP PINA LA URMA TOT A FOST IMBLANZIT DE RUSAFONI?

  Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 15:31 | Răspunde

  • Tare caraghios mai esti 🙂 Daca Damne fereste iti i-a foc casa si printre veciniii care ti-au sarit in ajutor s-au nimerit un comunist si un rus ,ce vei face ?Ai sa le multumesti ori le ve-i refuza ajutorul 🙂 ?

   Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 16:48 | Răspunde

   • Sa nu uiti dupa ce stingi focul in casa sa-i ceri vecinului rus 30 mlrd pagube iar pe comunist sa-l bagi la inchisoare.

    Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 16:50 | Răspunde

    • numaidecat 🙂

     Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 17:10 | Răspunde

     • Totusi n-ai raspuns la intrebare 😉

      Comentariu de Alex — 17/09/2010 @ 17:11 | Răspunde

      • Raspunsul va fi: ia exemplu de la Ghimpu, un om cinstit si curajos.

       Ghimpu nu s-a uitat ca Moldova depinde total de Rusia la import gaze si export vinuri. Ghimpu cand i-a pocnit „un ukaz” cu ziua cotropirii si pactul Molotov-Ribbentrop… rusii s-au speriat si au incetat sa ne mai stinga casa arzanda in criza economica (adica au stopat practic exportul vinuri).

       Dupa asta Ghimpu cu comisia lui din fosti comunisti sovietici recolorati in liberali i-au mai cerut Rusiei 23 mlrd. dolari pagube. Cel mai interesant ca tot aceeasi comunisti de pe timpul URSS s-au apucat sa blameze PCRMul de astazi – majoritatea membrilor PCRM erau inca copii pe timpul URSS.

       Inca Ghimpu este atat de cinstit si non-conformist ca isi poate permite usor sa stea in alianta cu fosti secretari de partid sovietici alde Urechean si Diacov. Nici o problema – cum e electoratul lui, asa e si leaderul. 😉

       Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 17:59 | Răspunde

 12. Următoarele întâlniri ale reprezentanţilor din Republica Moldova şi Transnistria privind soluţionarea conflictului transnistrean vor avea loc în septembrie la Chişinău şi Viena, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Andrei Nesterenko, citat de rosbalt.

  URMEAZA SA FIE IMBLANZIT DE SMIRNOFF & CO.

  Comentariu de hz — 17/09/2010 @ 15:34 | Răspunde

 13. Daca ati avea pic de ratiune ati veeda ca Alex a prezentat si dovezi in privinţa milogelii lui Ghimpu. Nu mai fiti orbiti de idolatrism. Faceti doar rau PL-ului si conducatorilor acestui partid idolatrizându-i la nesfârsit.

  Comentariu de Valentyn — 22/10/2010 @ 15:42 | Răspunde

 14. D-rule Cozer! Am citit multe dintre discursurile D-tale. Mi-au placut. Din cele aflate am inteles ca tradezi colegii de grupa. Nu te sfatui. Fii barbat onest. Cu stima.

  Chirica Shchiopul.

  Comentariu de Chirică Şchiopul — 19/05/2011 @ 16:22 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: