CUGET LIBER-blog public românesc!

20/08/2010

JURNALTV TE SURPRINDE !

Filed under: Recomandări,Scandalos,umor — Alex @ 13:48

Iesita de sub cenzura presa de la Chisinau… cenzureaza. Pentru o pipito-ziarista care scuipa o guma, JurnalTV.md a cenzurat unul dintre cei mai populari bloggeri TV din Europa si i-a blocat contul de YouTube. In atentia lui Val Butnaru.

Acesta este video-ul pentru care unul dintre cei mai populari bloggeri tv din Europa si director al televiziunii online FuoriOndaTV, producatorul italian Andrea Atzori, care ne-a obisnuit si pe noi, romanii, cu filmari pline de haz ale ziaristilor si invitatilor lor inainte de a intra in direct, a fost cenzurat pe YouTube dupa ce “colegii” nostri de la JurnalTV.md l-au reclamat aberant, blocandu-i toate cele 500 de filmari pe care le detine.

O masura cam ciudata pentru o institutie media care a fost opresata sub regimul comunist si stie pe propria-i piele ce inseamna atacurile la adresa libertatii presei, motiv pentru care acum cred ca se bucura ca a iesit de sub cenzura.

Recomandarea mea pentru jurnalistul profesionist care stiu ca este Val Butnaru, fondatorul Jurnalului de Chisinau si directorul Jurnal Trust Media, este sa repare de urgenta acesta tampenie printr-o noua solicitare catre YouTube la care sa adauge si scuzele publice de rigoare pentru cenzurarea lui Andrea Atzori si potentiala distrugere a muncii sale ultra-simpatice de ani de zile. In caz contrar, imaginea surprinsa cu pipita tv a Jurnal.md, va reflecta, din pacate, o noua mentalitate a patronilor de media de la Chisinau: un scuipat la adresa libertatii reale a presei.

Pentru ca nu era de ajuns imaginea pe care o raspandeste presa occidentala despre romani si romani basarabeni, acum se va mai vorbi si despre cenzura de la Chisinau!

SURSA:  http://roncea.ro/

Reclame

4 comentarii »

 1. Astia de la jurnal au vrut sa fie mai comunisti ca comunistii 🙂 Rusine!

  Comentariu de Victor — 20/08/2010 @ 15:05 | Răspunde

 2. Probabil 😀 Uneori si eu le urmaream feedul asta,ma tavaleam de ras cand ii auzeam,li se parea ca nimeni nu-i vede si nu-i aude 😀 Acum au criptat.

  Comentariu de Alex — 20/08/2010 @ 15:08 | Răspunde

 3. Degeaba fac atatea valuri cei de la Jurnal TV daca nu au jurnalisti de valoare, pai astea sunt chiar pitipoance carenu stiu sa conjuge cateva cuvinte simple….

  Comentariu de Z_Garda_de_Fier — 21/08/2010 @ 21:52 | Răspunde

 4. Treizeci şi doi sau treizeci şi două de grade?
  Să-l bag in 3.14Zda mă-sii pe beţivul de V.B. şi echipa lui de
  jurnalizde.

  Comentariu de Sorin — 22/08/2010 @ 10:27 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: