CUGET LIBER-blog public românesc!

03/05/2010

Hackerii români au atacat site-uri RAI, La Stampa şi Corrierre della Sera


După Le Monde şi Daily Telegraph, au fost atacate mai multe site-uri aparţinînd RAI, precum şi site-uri La Stampa şi Corriere della Sera. Hackerii, care  îşi spun Securitatea naţională română, au lăsat un mesaj care condamnă asocierea românilor cu romii.

Gruparea este formată din hackeri români naţionalişti care par să fi intrat în conflict cu publicaţii internaţionale. Prima „lovitură” a fost dată la începutul acestei luni şi a vizat site-ul Daily Telegraph.

După o săptămână, grupul a acţionat în acelaşi mod pe site-ul Le Monde, în urma unei glume făcute de un umorist în timpul unui show de televiziune. În respectiva emisiune a fost prezentat aşa-zisul „salut român”, fiind imitat un cerşetor cu mâna întinsă.

De data aceasta, un site deţinut şi operat de RAI a fost ţinta atacurilor hackerilor români, care au lăsat în urmă un mesaj prin care şi-au exprimat furia faţă de presa italiană.

Atacurile asupra presei italiene au continuat cu tuttoaffari.lastampa.it şi citymusiclab.city.corriere.it/eventi/, aparţinând La Stampa, respectiv Corriere della Sera. Pe paginile atacate apare o stemă în culorile drapelului românesc şi următorul mesaj:

„A venit vremea să ne strângem mâna într-un pumn şi să lovim fără milă, de câte ori va fi nevoie, pentru ca voi să culegeţi roadele minciunilor voastre. Promitem că nu veţi mai uita vreodată de România şi trecutul ei. Noi, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu suntem o naţie de ţigani! Ne-am pierdut răbdarea şi, în numele românilor de pretutindeni, vă avertizăm că, dacă nu încetaţi să prezentaţi întregul nostru popor ca unul de ţigani, mai multe tricoloruri vor apărea şi vor flutura în faţa voastră, până când neadevărul va fi cunoscut şi scuzele cu care ne sunteţi datori vor fi cerute”.

În josul paginii scrie „Vulturilor li se întâmplă să zboare mai jos decât găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată până la nori” , iar în background se poate auzi Balada lui Ciprian Porumbescu.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: