CUGET LIBER-blog public românesc!

21/04/2010

Hackerii români apără onoarea naţiunii!


Hackerii români au atacat portalul lemonde.fr / FOTO: hackersblog.org

După ce, în urmă cu o săptămână, gruparea RNS a atacat site-ul Telegraph, se pare că hackerii sunt hotărâţi să reabiliteze imaginea românilor în întreaga Europă.

Hackerii români apără onoarea naţiunii! Romanian National Security a atacat portalul franţuzesc  Le Monde.

„Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest, sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România sa existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Ţiganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiti despre compatrioţii nostri nu mai folosiţi expresiile “Ţigani Români”. Noi v-am respectat Franta, voi ne veţi respecta ROMÂNIA!

R.N.S. VEGHEAZĂ pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite.

Acesta a fost mesajul care s-a afişat pe site-ul lemonde.fr, asemănător celui publicat cu doar o săptămână în urmă pe site-ul Telegraph. Pe site-ul publicaţiei englezeşti a fost publicat un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cere să facă distincţia între români şi ţigani.

Pe blogul RNS, cititorii îi încurajează pe hackeri să întreprindă acţiuni asemănătoare şi în Spania şi Italia.

Românii din Europa sunt adesea consideraţi a fi ţigani. Mai mult, există cetăţeni europeni care cred că a fi român înseamnă a fi ţigan şi viceversa.

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o emisiune franţuzească un actor a inventat „salutul românesc„, care se efectuează cu mâna întinsă, Ambasada României de la Paris a cerut „prezentarea de scuze, sancţionarea responsabililor şi informarea Ambasadei cu privire la măsurile adoptate pentru ca această situaţie să nu se mai repete”.

Nici în alte ţări europene imaginea românilor nu este deloc bună. În luna martie, poliţia daneză îi descria pe români ca pe o naţie de criminali periculoşi.

Ministerul Afacerilor Externe se sesizează în cazurile de xenofobie, dar se pare că imaginea, odată formată, este foarte greu de schimbat.

Nu se ştie câtă eficacitate vor avea mesajele de site-urile străine, dat fiind faptul că limba română nu este una de circulaţie internaţională, dar cu siguranţă faptul că hackerii romăni sunt foarte buni, va fi confirmat, pentru cei care se îndoiau de capacităţile acestora.

sursa:  www.realitatea.net

Reclame

2 comentarii »

  1. […] Hackerii români apără onoarea naţiunii! « LIBER-blog public românesc! Says: April 20th, 2010 at 11:35 pm […] Pe blogul RNS, cititorii îi încurajează pe hackeri să întreprindă acţiuni asemănătoare şi în Spania şi Italia. […] […]

    Pingback de SRI si FBI cu ochii pe RNS. Hackerii de la Romanian National Security (Securitatea Nationala Romana) sunt aplaudati pe internet de romani din toate colturile lumii | Victor Roncea Blog — 21/04/2010 @ 19:06 | Răspunde

  2. […] Hackerii români apără onoarea naţiunii! « LIBER-blog public românesc! Says: April 20th, 2010 at 11:35 pm […] Pe blogul RNS, cititorii îi încurajează pe hackeri să întreprindă acţiuni asemănătoare şi în Spania şi Italia. […] […]

    Pingback de RNS version « Puscasu Vlad Irimie — 24/04/2010 @ 16:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: