CUGET LIBER-blog public românesc!

26/10/2009

Comemorarea lui Ion si Doina Aldea Teodorovici


aldea_teodorovici

In toate orasele vom incerca sa lipim afise special create pentru aceasta zi,il puteti descarca de aici si lipi si voi in orasul vostru acest model de afis

Pe 29-30 octombrie se fac 17 ani de cand au trecut in nefiinta apostoli romanismului din Basarabia, Ion si Doina Aldea Teodorovici.
Cu aceasta ocazie au loc mai multe manifestari de comemorare:
Joi, 29 octombrie, ora 19.00, comemorare la Cosereni (judetul Ialomita), 30 de kilometri de Bucuresti, locul unde si-au pierdut viata cei doi artisti.
Vom pleca din Bucuresti cu un autocar, la ora 18.00 de la Piata Obor, costul calatoriei este de 10 lei, pentru a confirma participarea scrieti-ne sau sunati-ne la 0765 317003 (Bogdan).  De asemenea, vom avea o masina care pleaca din Sibiu.

Joi, 29 octombrie, ora 21.00, concert  folk In memoriam la Cluj, în Irish Pub.
Vineri, 30 octombrie,  Chisinau: Invitam pe toti cei cu spirit romanesc pe data de 30 octombrie, ora 13.30, la bustul lui Eminescu, din parcul Central, pentru a participa la o campanie de informare si sensibilizare a trecatorilor. La ora 14.00, de la Monumentul lui Stefan cel Mare, vom pleca intr-un mars de comemorare catre cimitirul central de pe str. Armeneasca la mormantul acestor bravi Romani!
Sambata, 31 octombrie, ora 18.00, în Music Pub din Suceava, muzica, versuri, parerile celor care i-au cunoscut si le-au admirat opera.
In toate orasele vom incerca sa lipim afise special create pentru aceasta zi, puteti lipi si voi in orasul vostru acest model de afis.
Afisul  il puteti  descarcati si  de pe http://www.romanism.net , aici urmand a gasi si ultimele detalii legate de actiunile din alte orase.
Noii Golani va saluta si va informeaza ca pe 30 octombrie va anunta unde ne vom afla pe 1 decembrie, de Ziua Marii Uniri!

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: