CUGET LIBER-blog public românesc!

05/10/2009

Documentele false, fabricate de filiera ruso-ucraineana pentru compromiterea lui Vlad Filat

Filed under: dosare ultrasecrete,Scandalos — Admin @ 13:40
Tags: , , , , ,

Asa cum au  anuntat  duminica 4 octombrie cei de la RGN , serviciile secrete ruse, utilizand o filiera ucraineana dar si „cutii de rezonanta” din Romania si Basarabia, pregatesc o actiune de compromitere a Primului Ministru basarabean Vlad Filat. Acesta va fi acuzat ca este agent al Serviciului Roman de Informatii (SRI), in acest sens, regizorii compromiterii fabricand un angajament al acestuia catre SRI si o Fisa personala, apartinand ofiterului recrutor, in care sunt descrise o serie de informatii despre Vlad Filat, caruia i se atribuie nume de cod « Kant »

Filat_angajamentSpecialistii consultati de ei  au confirmat ca operatiunea este una tipica de compromitere a unui lider politic iar documentele sunt falsuri.

Romanian Global News este in posesia acestor falsuri precum si a altor documente conexe care urmaresc compromiterea unuia din liderii AIE de la Chisinau si publica fotocopii ale angajamentului si ale fisei personale, ambele fabricate de filiera ruso-ucaraineana care intentiona (daca nu a si facut-o deja) sa le trimita diverselor surse din presa de la Bucuresti si Chisinau.

Asa cum precizam, inca de duminica, actiunea urmareste, pe langa compromiterea lui Vlad Filat, inhibarea unor actiuni de apropiere intre cele doua state romanesti si inducerea unei atitudini anti Romania in randul liderilor de la Chisinau, care astfel, ar incerca sa faca eforturi pentru a nu fi suspectati ca ar lucra pentru Romania. Evident diversiunea ar da apa la moara partidului comunist care ar acuza pe Primul Ministru Filat ca lucreaza pentru forte pro-romanesti.

Filat_fisa

Si mai vrea ceva operatiunea ruso-ucraineana si anume sa faca sa se creada, ca orice lider basarabean care a studiat in Romania, a fost recrutat de serviciile romanesti.

In felul acesta incercand sa dea o lovitura multipla. Pe de o parte descurajarea tinerilor basarabeni si romani din Ucraina sa vina la studii in Romania, iar pe de alta parte sa justifice discriminarea la care sunt supusi cei ce au diplome de studii din Romania, in special in Ucraina.

SURSA: Romanian Global News

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: