CUGET LIBER-blog public românesc!

23/09/2009

Tupeu comunist:Maimuţoiul de Mişin cere opozitiei pentru PCRM conducerea SIS-ului, a Comisiei Electorale Centrale si a Curtii de Conturi.


MisinMaimutoiul  comunist Vadim Mishin afirma ca recomandarile structurilor europene, prin care puterea ar fi fost indemnata sa cedeze opozitiei o parte din structurile de control, nu si-au pierdut actualitatea, transmite StireaZilei.md. Mishin a declarat ca PCRM, fiind la guvernare, a onorat aceste recomandari, oferind opozitiei parlamentare conducerea Serviciului de Informatii si Securitate(ca sa asculte telefoanele tuturor deputatilor 🙂 ), a Comisiei Electorale Centrale ( sa ascunda fraudarea alegerilor din 5 arilie si sa se pregateasca pentru noile alegeri 🙂  ) si a Curtii de Conturi ca sa fure cat mai mult din bugetul statului 🙂  ). „Luand in consideratie ca acum suntem in opozitie, dupa logica lucrurilor, toate aceste institutii trebuie sa fie conduse de noi”, a sublinat deputatul comunist, fara sa precizeze insa cand anume SIS-ul a fost condus de fosta opozitie,ca dupa cum stie toata lumea aceste institutii au fost tot timpul sub controlul direct a lui Voronin.

Totusi, el a mentionat ca acum este prematur sa se vorbeasca despre aceste lucruri, deoarece coalitia de guvernare este antrenata in formarea noului Cabinet de Ministri.

Reclame

1 comentariu »

  1. Cititi http://www.basarabeni.ro articole si comentarii ,arhiva

    Comentariu de Italia — 02/12/2009 @ 17:39 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: