CUGET LIBER-blog public românesc!

28/08/2009

Eventualii tradatori ai AlE de la Chisinau avertizati de « CICLON » inainte de votul din Parlament


armaUn nou mesaj de avertizare pentru cei care ar putea vota cu comunistii, la intrunirea noului Parlament de la Chisinau, in data de 28 August, a fost trimis pe adresa corespondentului Romanian Global News de la Chisinau, in seara zilei de 26 august. Mesajul este semnat de miscarea anticomunista CICLON, fiind adresat deputatilor din Alianta pentru Integrare Europeana(AIE) de la Chisinau.

„ Stimati deputati,

Ca urmare a aparitiei unor informatii care spun ca unii deputati din Alianta pentru Integrare Europeana ar putea vota alaturi de comunisti, le reamintim ca votarea alaturi de comunisti va insemna tradare, iar tradatorii urmeaza a fi pedepsiti cu moartea pentru asemenea infractiune grava. Noi in NUMELE POPORULUI ne asumam responsabilitatea pentru executia eventualilor condamnati pentru aceasta infractiune. Prin urmare deputatii care vor vota cu comunistii, vor fi calificati ca tradatori si LICHIDATI. Aici sau in orice alt loc in care ar fugi. Acum sau in urmatorii ani”, se arata in mesajul primit de corespondentul Romanian Global News si semnat MISCAREA ANTICOMUNISTA « CICLON »

Asa cum Romanian Global News anunta citand surse de la Chisinau, grupul « CICLON » este format din ofiteri activi ai Armatei Nationale, SIS si Ministerului de Interne, unii cu grade inalte, si din fosti combatanti basarabeni din Afganistan si ai razboiului ruso-roman din Transnistria. Grupul sprijina democratizarea reala si integrarea euroatlantica a Basarabiei, precum si organizarea unui referendum, dupa o campanie de informare corecta, in care populatia basarabeana sa fie intrebata daca doreste reunirea cu Romania.

sursa: http://www.rgnpress.ro/

Reclame

Un comentariu »

  1. […] dialog şi pace politică), au fost ameninţaţi cu demisia de către conducere, dar şi cu moartea de către talibani. Pe de o parte, Alianţa e limitată în acţiuni de frica sancţionării […]

    Pingback de Talibanii Moldoveni « Comis Voyager — 24/12/2010 @ 04:24 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: