CUGET LIBER-blog public românesc!

07/07/2009

ACUM SE PROTESTEAZĂ ÎN FAŢA GUVERNULUI ÎMPOTRIVA ATACURILOR RAIDER

Filed under: mass-media — liber @ 17:02

În momentul de faţă, la Guvern şi la Judecătoria Economice din Chişinău, Republica Moldova, angajaţi şi acţionari ai S.A. „Avicola Nord” protestează în cadrul unor mitinguri, scandând: „Opriţi atacurile raider si procesele de insolvabilitate fictive”
Angajaţii întreprinderii “Avicola-Nord” din Făleşti, au decis să vină să protesteze în capitală. Ei susţin că actuala administraţie promovează o politică de cadre nedreaptă, iar, în consecinţă, angajaţii rămân pe drumuri. După cele relatate de câteva instituţii mass media se pare că “Avicola Nord” Făleşti este supusă unor genuri de atacuri similare celor de la SA Carmez, Nord Mobila, Europa –Trust şi Econ Renaştere mai exact de tip “corporate raider”. Angajaţii nu vor decât repunerea în funcţie a directorului general Gheorghe Bârlădeanu, considerând că acesta a fost demis în mod ilegal şi doresc soluţionarea situaţiei critice a societăţii care nu poate duce decât la faliment. Aceste lucruri au fost declarate şi de vicedirectorul societăţii, Ion Şmurgun, la conferinţa de presă de ieri.
8 angajaţi ai societăţii, odinioară profitabilă şi acum în pragul falimentului au fost eliberaţi din funcţiile lor şi deşi au câştigat în instanţă dreptul de a-şi recăpăta posturile, actualul director, Vladimir Bălan, pare să fi refuzat să îi primească la lucru. Oricum toate aceste acţiuni par să fi umplut paharul anagajaţilor şi acţionarilor de la „Avicola Nord” şi să-i fi împins la proteste.
http://www.hicsuntleones.eu

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: