CUGET LIBER-blog public românesc!

03/07/2009

Postul de televiziune pe internet „Jurnal TV” va putea fi receptionat prin satelit


Postul de televiziune pe internet „Jurnal TV” va putea fi receptionat prin satelit, din toamna, transmite Jurnal de Chisinau. Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat vineri, cu vot unanim, licenta de emisie prin satelit pentru Jurnal TV.

Producatorul departamentului stiri al Jurnal TV, Dina Pripa, a declarat ca decizia CCA este asteptata si in acelasi timp neasteptata. „Noi ne asteptam sa ni se permita sa transmitem prin satelit, dar nu atat de repede. Este o veste imbucuratoare, care ne motiveaza sa facem lucruri si mai frumoase”, a spus Dina Pripa. Potrivit sursei citate, Jurnal TV este deja un brand si va fi mai simplu ca lumea sa-i cunoasca atat in tara cat si peste hotare. „Suntem siguri ca nu vom duce lipsa de telespectatori”, a accentuat Pripa.

Potrivit grilei de emisie, Jurnal TV va emite 24 de ore din 24 si va deveni prima televiziune cu caracter informativ din R. Moldova, cu buletine de stiri difuzate din ora in ora, transmisiuni zilnice in direct de la cele mai importante evenimente, emisiuni de analiza, dezbateri sociale, politice, economice si culturale, talk-show-uri matinale si serale, emisiuni de divertisment, pamflete, editoriale, documentare si muzica.

Emisiunile Jurnal TV vor putea fi vizionate atat pe internet cat si prin satelit. Semnalul Jurnal TVva putea fi preluat de pe satelit si de operatorii retelelor de cablu.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: