CUGET LIBER-blog public românesc!

01/06/2009

Comunistii ataca PROTV CHISINAU


ProTV[UPDATE, 17.16] Citeşte în corpul ştirii poziţia integrală a directorului ProTV Chişinău, Cătălin Giosan.

O parte din frecvenţele ProTV Chişinău au fost scoase la licitaţie. Decizia de anunţare a concursului pentru utilizarea frecvenţelor postului de televiziune au fost publicate vineri, 29 mai, în Monitorul Oficial al R. Moldova de către Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

„Consideram ilegala si neintemeiata decizia Consiliului Coordonator al Audiovizualului de a scoate la concurs frecventele care apartin PRO TV Chisinau. Precizam ca, potrivit Codului Audiovizualului, pot fi scoase la concurs doar frecventele si canalele libere”, subliniază Catalin Giosan, directorul ProTV Chişinău, într-un comunicat de presă remis către UNIMEDIA.

Postul ProTV Chişinău activează de 10 ani în R. Moldova, grila de emisie fiind compusă din jurnalul de ştiri de la orele 17.00, 20.00, 22.30, emisiunile „înProfunzime”, „Vipmagazin” şi „Autoexpert”.

Amintim că  licenţele de emisie pentru radio şi TV se acordă pentru o perioadă de 7 ani, iar autoritatea responsabila de emiterea licenţei este Consiliului Coordonator al Audiovizualului.
Totodată, UNIMEDIA precizează că postul de televiziune ProTV Chişinău activează în prezent în baza unui moratoriu instituit de CCA, după ce licenţa postului a expirat la finele anului trecut. În aceeaşi situaţie se află şi postul de radio Vocea Basarabiei, a cărui licenţă a expirat în luna aprilie a anului curent.

„Noile licenţe care vor fi acordate de CCA vor fi valabile până la data de 17 iunie 2015”, se menţionează la aceeaşi rubrică din Monitorul Oficial.

Vedeţi mai jos poziţia ProTV Chişinău faţă de scoaterea la concurs a licenţelor sale

ProTV

sursa:unimedia.md

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: