CUGET LIBER-blog public românesc!

13/05/2009

CE RISCA ACEI CARE OPUN REZISTENTA ACOLITILOR PUTERII

Filed under: mass-media — Admin @ 14:16
Tags:

* ATENTIE ACELOR CE SE LUPTA CU GRUPARI DE “RAIDERI” PRECUM CEA COORDONATA DE NUMITUL “CASCEI”:

PERICOLUL POATE FI LA ORICE PAS!

Nu mai e un secret pentru nimeni despre genul de politica, fals democratica, dar real abuziva, adoptata in Republica Moldova: cine protesteaza in vreun fel, pentru o cauza in care crede, cine are curajul sa isi strige oful sus si tare sau cine demasca o serie de adevaruri atent ascunse de autoritati sau de cei cu influente in stat, isi poate risca fie si viata. Cel mai evident exemplu l-a constituit modul in care au fost “cumintiti” cei care au protestat dupa alegerile din 5 aprilie. Cuvintele nu-si mai au rostul acum. Faptele au vorbit de la sine.

FAPTELE VOR VORBI SI ACUM. In cazurile semnalate de ziarul online www.hicsuntleones.eu, referitoare la atacurile de tip “corporate raider”, atent ghidate impotriva unor companii care reprezinta sute de mii de cetateni de rand si incearca sa serveasca bunul lor interes. “EUROPA – TRUST” si “ECON RENASTERE” sunt doar doua dintre companiile care au intrat in vizorul “raiderilor”, mai exact al unei grupari despre care se banuieste ca este coordonata de un influent personaj, numit “CASCEI” (presupunandu-se ca acesta este nimeni altul decat Vadim Ciornea).

CERT ESTE CA ACESTE DOUA COMPANII, MAI EXACT REPREZENTATII LOR, AU INCEPUT O LUPTA DARZA CU GRUPAREA DE RAIDERI, INSOTITA DE DOVEZI CONCLUDENTE, CARE INDICA ATACUL MURDAR AL GRUPARII DE INTERESE. SE PARE CA ASTA A INCEPUT SA DERANJEZE TOT MAI MULT.

ASTA NE-O DOVEDESC ADRESELE SI SESIZARILE PRIMITE PE ADRESA DE E-MAIL A ZIARULUI NOSTRU VIRTUAL, DIN PARTEA UNOR PERSOANE IMPLICATE IN ACEASTA LUPTA, ORI CARE AU FOST IMPLICATE SAU CHIAR AU DEVENIT VICTIMELE ATACURILOR RAIDER SI  CARE VOR SA MEARGA PANA LA CAPAT SI MAI CRED INCA ÎN DREPTATE.

Sesizarile primite avertizeaza clar asupra metodelor practicate de gruparile criminale de tip „raider”, in incercarea de a pune mana pe intreprinderile si afacerile care le starnesc interesul: arestarile – care insotesc mereu acest gen de atacuri criminale, datorita influentelor si sustinerii pe care o au raiderii din partea structurilor de forta, in special a Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei (CCCEC).

Si devine evident faptul ca arestarile nu vor lipsi nici in cazul „EUROPA – TRUST” sau „ECON RENASTERE”, ai caror reprezentanti opun cu darzenie rezistenta oricarui tip de atac al acestor grupari de interese.

CINE VOR FI ACEI CARE VOR URMA SI VOR RISCA SA PLATEASCA PRIN PROPRIA LIBERTATE PENTRU CA NU VOR SA RENUNTE LA BUNA LOR CREDINTA SI REFUZA SA CEDEZE BUNURILE COMPANIILOR UNOR PERSOANE INFLUENTE, CARE RAVNESC SA SE IMBOGATEASCA PRIN METODE NECINSTITE SI CARE SUNT CAPABILE SA TREACA SI PESTE CADAVRE PENTRU A-SI ATINGE SCOPUL?

Si in cazul de fata expresia „a trece peste cadavre” nu mai este o simpla figura de stil.

Din sesizarile primite pe adresa ziarului nostru nu putem deduce decat un singur lucru: pentru a ingenunchia rezistenta acestor companii sau pentru a determina cedarea asa-zisa de „bunavoie” a bunurilor se va recurge la numeroase practici menite sa sperie si chiar sa ii distruga pe toti acei care opun rezistenta.

ASTA NE DETERMINA SA TRAGEM UN SEMNAL DE ALARMA PENTRU TOTI ACEI IMPLICATI IN LUPTA DEMASCARII GRUPARILOR DE RAIDERI: ACCIDENTE „REGIZATE”, DISPARITII, ATACURI APARENT INTAMPLATOARE ALE UNOR „HULIGANI” SI CHIAR DECESE SUBITE DIN CAUZE „NECUNOSCUTE” – ASTA RISCA ACEI CARE INCURCA ITELE GRUPARILOR INFLUENTE SI NU SE DAU BATUTI.

Iar acei care au trecut pana acum prin asa ceva si, din fericire, mai sunt in viata, stiu despre ce vorbim.

ATENTIONAM IN MOD SPECIAL PE TOTI CEI CARE AU PUS UMARUL SI S-AU DECIS SA LUPTE SI SA DEMASTE GRUPAREA COORDONATA DE NUMITUL „CASCEI”: NU E EXCLUS SA DEVENITI VICTIME ALE UNOR DOSARE FABRICATE SI ACUZATII FALSE. VI SE POT „PLASA” DROGURI, MUNITII SAU ARME, DOCUMENTE SAU BANI FALSI, IN LOCUINTA, LA BIROU, IN MASINA SI APOI SA FITI RETINUTI CA NISTE INFRACTORI PERICULOSI. NU UITATI DE METODELE STIL KGB CE POT FI APLICATE DE GRUPAREA IN CAUZA SAU MAI BINE SPUS DE PROTECTORII INARMATI AI LUI „CASCEI”: PUTETI DEVENI VICTIME ALE UNOR ACCIDENTE ASA-ZIS INTAMPLATOARE, ALE UNOR ATACURI NEASTEPTATE SAU SUBIT VA IMBOLNAVITI DE AFECTIUNI GRAVE CE POT DUCE SI LA DECES.

NU RENUNTATI LA LUPTA, DAR FITI PRUDENTI!

www.hicsuntleones.eu

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: