CUGET LIBER-blog public românesc!

10/12/2007

Romania-cel mai mare dusman al lui VORONIN

Filed under: Stiri — Alex @ 10:54

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin aflat intr-o stare avansata de schizofrenie, care a efectuat săptămâna trecută o vizită la Bruxelles, declara într-un interviu publicat de cotidianul britanic „Financial Times” că cel mai mare inamic al său este România.Voronin acuză autorităţile de la Bucureşti că nu recunosc identitatea naţională a Republicii Moldova, limba moldovenească şi istoria ţării. Liderul de la Chişinau explică faptul că acestea sunt cauzele pentru care relaţiile dintre cele două ţări sunt tensionate. În viziunea lui Voronin, România a mers dincolo de limitele acceptabile săptămâna trecută, când ambasadorul său la Chişinau a declarat că Bucurestiul nu va semna un tratat de recunoaştere a actualelor frontiere romano-moldoveneşti, stabilite prin acordul din 1947, cu Uniunea Sovietică.Intrebat dacă România ar putea, într-o zi, să absoarbă Republica Moldova, Voronin a declarat că „Nicio ţară nu s-a unit cu alta după ce a intrat în UE. Republica Moldova există de 650 de ani şi va exista pentru alţii 6500”.     In urma acestei declaratii,distinsi medici psihiatri din Republica Moldova,fac un apel catre parlamentari sa initieze urgent procedura de demitere a lui Voronin din functia de Presedinte al RM si trimiterea cat mai grabnica a acestuia din urma la un balamuc pentru a fi tratat.Medicii au motivat aceasta urgentare din motivul de a salva Moldova de la un conflict international cu vecinii,care risca sa apara in urma atacurilor din ultimul timp a lui Voronin asupra tarilor vecine.  

Reclame

6 comentarii »

 1. 😀 Bine zis! 😀 El se face de cacao! Chiar doresc sa il invit pana la noi in Bucuresti! Cu ultimii mei bani am sa cumpar tone de rosii pe care vreau sa i le transmit calduros, dupa cum voi nimeri! Si nu doar eu! Sa vina el pana la noi sa vada cum se face politica! Nici nu viseaza el ce se negociaza la Bruxelles. Plus, ii un cretin de-a dreptul! Cum poti ma tata ma sa mergi la Bruxelles si sa te iei de gat cu un membru UE? Ii prostie abundenta asta! Poi in primul rand, o fi RM un stat independent (bla bla bla, ca stim cu totii ca nu e asa) da’ pana una alta nu e membru UE. Adica cum poti tu, ca musafir, sa te iei de gat cu una dintre gazde? Intelegi nuanta? Inca o data, ma repet, il invit pe „domnul” Voronin la Bucuresti sa-i transmit din inima dragostea mea cea mare pentru „mama Rusia”. Cu mana mea o sa chem salvarea sa-l ia cu farasul de pe jos! Am zis!

  P.S. Ce rau i-o facut Romania? Nu v-am dat noi curent cand vi l-or taiat rusii? Nu am importat zahar de la voi ca sa platiti facturaile la rusi? Nu am trimis carti la voi? Nu am publicat carti la voi ca sa mancati si voi o paine? Nu dam burse de studii? Vreau sa zic ca am avut colegi din RM care aveau bursa de la statul roman. Si luau mai multi bani ca mine. Adica aveau un trai cel putin decent. Este cumva gresit sa-ti ajuti vecinii? Care-i faza?

  Comentariu de Robintel — 10/12/2007 @ 20:49 | Răspunde

 2. Daca se adevereste diagnoza medicilor in cazul lui ,e scuzabil 😀

  Comentariu de Alex — 10/12/2007 @ 21:00 | Răspunde

 3. :)):)):)) Hai ca stim si noi la fel de bine ca si voi cum sta treaba :)):)):)) El ii normal, noi suntem nebuni! :)):)):))

  Comentariu de Robintel — 10/12/2007 @ 23:00 | Răspunde

 4. Adaug: el sa se ia de mana cu Chavez (Columbia), Ahmadinejad (Iran) si cu ala din Coreea de Nord. Cred ca am gasi o insula pustie, undeva.. la mama zborurilor, sa le dam cate un par sa se distreze si ei, intre ei! :)):)):))

  Comentariu de Robintel — 10/12/2007 @ 23:03 | Răspunde

 5. In mintea lui da 😀 Suntem nebuni ca-l rabdam,desi are semne clare ca e schizofrenic,toti tac si rad de el,tara minunilor 😀

  Comentariu de Alex — 10/12/2007 @ 23:13 | Răspunde

 6. Iarasi revin: daca Romania nu recunoaste identitatea bla bla bla… de ce am deschis ambasada? Noi am vrut sa deschidem 3 consulate, cate unul in fiecare judet. Da’ nu! Voronin zice ca asa ceva nu se poate.

  Comentariu de Robintel — 12/12/2007 @ 01:23 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: