CUGET LIBER-blog public românesc!

13/11/2007

Capra face si oaia trage.

Filed under: Stiri — Alex @ 22:22

Dupa ce autoritatile R.Moldova au interzis trecerea  masinilor inmatriculate in Transnistria peste hotare de la 1 ianuarie 2008 ,administratia de la Tiraspol a amenintat Chisinaul cu interzicerea pe teritoriul sau a masinilor cu numere romanesti,

“Transnistria este gata de orice si ar putea interzice intrarea pe teritoriul sau a masinilor cu numere romanesti”, a declarat liderul regiunii separatiste, Igor Smirnov, citat de NewsIn.

Potrivit unui proiect de lege adoptat saptamana aceasta de Parlamentul de la Chisinau, masinile inmatriculate in regiunea transnistreana nu vor mai putea tranzita Republica Moldova prin punctele vamale si de frontiera cu Ucraina si Romania. De la 1 ianuarie 2009, autovehiculele din regiunea separatista nu vor mai avea voie sa circule nici in Republica Moldova.

Guvernul moldovean si-a motivat decizia prin faptul ca intentioneaza sa puna la punct baza de date a Registrului de Stat al Transportului, mai arata sursa citata.Ministrul Dezvoltarii Informationale din Republica Moldova, Vladimir Malojen, a declarat ca, timp de sase luni, detinatorii vehiculelor cu numere transnistrene de inmatriculare vor putea sa-si reinregistreze automobilele la Chisinau. Conform precizarilor ministrului, taxele serviciilor vamale din Transnistria sunt cu 70-75% mai mici decat cele percepute de vama moldoveneasca.

Reclame

Un comentariu »

  1. :)) Eh, si facem pariu ca n-or sa interzica aia din Transnistria masinile din Romania? :)):)):)) Adica ei nu sunt o autoritate recunoscuta de drept sau macar de facto in Europa. :)):)):)) Aia isi imagineaza ca UE o sa permita un asemenea precedent, ca vreun cetatean UE sa aiba interdictie de intrare pe undeva, asa, ca vor muschii lu’ unu’ care n-are voie in UE?!?!? Daca fac una ca asta in 14 zile o sa mergem in vizita la ei, cu un contingent-doua de casti albastre. :)):)):)) Si nu doar noi! :)):)):)) Franta s-ar simti de minune acolo :)):)):)) Sau Germania, Italia, Belgia, Olanda, Polonia :)):)):)) Cred ca noi, astia mai estici ne-am cracana de ras :)):)):))

    Comentariu de Robintel — 14/12/2007 @ 23:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: