CUGET LIBER-blog public românesc!

01/11/2007

Noi evaluari in cazul „Rapirei lui Cubreacov”

Filed under: Stiri — Alex @ 14:08

                                                                                                                      boris-asarov1.jpg  

Boris Asarov,presedintele Asociatiei “PROEuropa”din Transnistria a declarat ca Pasat a fost cel care a ordonat rapirea lui Cubreacov,dar la spriginit la asta ministrul terrorist al Securitatii din Transnistria,Vladimir Antiufeev. 

Asarov a spus:”    „Am facut astazi declaratii la Procuratura municipala in calitate de martor in acest caz. Afirm ca in spatele rapirii deputatului Vlad Cubreacov sta fostul ministru al Apararii si fostul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS), Valeriu Pasat. Acesta  a locuit, dupa ce a demisionat din functia de director al SIS, mai mult de jumatate de an in Tiraspol si se afla in reltţii stranse cu ministrul securitatii transnistrene, Vladimir Antiufeev. Datorita acestei relatii, Pasat a oferit peste 90 la suta din baza de date a agenturii SIS Tiraspolului, in urma careia au fost lichidate mai multe persoane”. Pasat mai tarziu pentru asi ascunde urmele,impreuna cu Antiufeev au fabricat o caseta in care s-a incercat sa se dea toata vina pe Voronin.Caseta a fost expediata de Valeriu Pasat la Bucuresti si prezentata pe postul roman de televiziune OTV, care este controlat de serviciile speciale ruse, prin intermediului liderului Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, care deţine 35 la suta din acţiunile acestui post. De asemenea, filmul respectiv a fost prezentat si la Tiraspol, in cadrul unei conferinte de presa, de insusi Sevtov-Antiufeev”, a declarat Asarov.A mai spus ca ex-secretarul PPCD-ului,Ion Neagu este ruda cu OlegKrohin,ofiter in serviciile speciale ruse,care este in relatii stranse cu Valeriu Pasat.Neagu de asemenea l-a santajat pe Burca,care a omorat o femei intr-un accident rutier.Ion Morei,fostul secretar al Consiliului Suprem de Securitate,a fost cel care a pus noul scenariu in „cazul Cubreacov”la comanda consilierului Mark Tkaciuk,consilierul lui Voronin.Astfel Procuratura Generala va fi implicata intr-um scandal mare ,dupa care Procurorul General urma sa pica si Morei sa fie numit in locul lui.Aceasta versiune confirma si vorbele lui Cubreacov,spuse mai inainte.        

Reclame

8 comentarii »

 1. Acum poate declara orice oricine că oricum nu se poate afla adevărul, mai ales dacă declară un „oficial” transnistrean.

  Comentariu de Dumitru — 01/11/2007 @ 14:42 | Răspunde

 2. Aceasta versiune cei din PPCD au sustinut-o de la inceput,numai cine stie acum care e adevarata ❓

  Comentariu de Alex — 01/11/2007 @ 16:18 | Răspunde

 3. Sigur ca adevarul poate nu-l vom cunoaste, dar va veni o zi cand persoane ca antiufeev, voronin vor raspunde in fata legii!

  Comentariu de turcanunet — 01/11/2007 @ 17:41 | Răspunde

 4. Speram cu totii 😀

  Comentariu de Alex — 01/11/2007 @ 20:58 | Răspunde

 5. Cel mai sigur in toata povestea asta e ca cineva minte!
  Deja cine, e alta intrebare. Eu cred ca cel care nu spune adevarul 😀
  Adica ppcd-istii (Rosca). Eu asa cred.

  Comentariu de SJ — 02/11/2007 @ 22:18 | Răspunde

 6. Pai nu stiu,dar pentru mine faptul ca Ilascu a spus in primavara ca Cubreacov a fost ascuns in Durelesti,ca stapanul casei unde chipurile statea ascuns Cubreacov a fost lichidat,si ca astea doi fosti PPCD-isti spun cu totul altceva deja, ca Cubreacov a fost in Chisinau intr-un apartament de pe str.Izmail, arata ca ei mint si nu stiu nimic,Ilascu a promis o caseta cu dovezi ,unde-i?Inseamna ca n-are nimic .Hala ce securitate avem in Moldova daca ei nici pana azi nu stiu unde a fost Cubreacov rapit ori ascuns,nu-si merita soldele.

  Comentariu de Alex — 03/11/2007 @ 00:53 | Răspunde

 7. De stiut poate stie, dar nu vrea sa spuna.

  Comentariu de SJ — 03/11/2007 @ 08:41 | Răspunde

 8. Eu sosot ca atunci cand faci o declaratie publica e necesar sa-ti respecti cuvantul,altfel oamenii nu-l mai cred de cuvant.

  Comentariu de Alex — 03/11/2007 @ 21:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: