CUGET LIBER-blog public românesc!

29/10/2007

Cimitirul eroilor romani astazi popasul satanistilor!


cimitir1.jpg

Saptamana trecuta ,de Ziua Armatei Romane cu mare fast au fost cinstiti eroii romani ingropati in cimitirul Tiganca-Stoinesti.La acest eveniment au participat reprezentanti ai Ambasadei Romane la Chisinau,al Ministerului Apararii din R.Moldova,autoritatile locale si foarte multi credinciosi din satele din apropiere.

Consilierul Ambasadei Romane, Vasile Nanea, a mentionat ca toţi romanii traiesc astazi clipe de aleasa traire sufleteasca, aici, pe dealurile de la Tiganca, unde este cinstita memoria tinerilor romani care s-au jertfit pentru apararea pamantului stramosesc. „Cu pretul vietii lor, calcam astazi acest pamant si purtam fiinta noastra acolo unde ne este voia. Sa ne anchinam cu recunostinta in fata celor care au ajuns in intuneric, inainte de a se bucura de lumina”, a spus Vasile Nanea.

In timpul acesta se pare ca toti au uitat de cimitirul ostasilor romani din centrul Chisinaului,se pare ca  nenumaratele apeluri adresate autoritatillor locale si celea romane ale diferitor organizatii si persoane au fost ignorate.Cimitirul si astazi se afla intr-o stare deplorabila ,in jur sunt aruncate numai deseuri menajere,hoinaresc cainii vagabonzi iar noaptea aici se aduna narcomanii de prin apropiere si satanistii care si-au pictat insemnele peste tot locul.Oamenii care locuesc prin apropiere spun ca pe cimitirul asta demult a pus ochiul feciorasul lui Voronin care vrea sa construiasca un imobil pe acest loc.

E o mare rusine pentru romani,personal am adresat o petitie Presedintelui Romaniei dar inca n-am primit nici un raspuns,sper foarte mult ca va citi acest articol vreun reprezentant al autoritatilor romane si se vor intreprinde masuri pentru a sterge aceasta pata de rusine.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: